Bekræfter kontakt: Er han Premier Leagues nye giga-stjerne?

Belgiske Kevin de Bruyne kan være på vej til Manchester City, der ifølge hovedpersonen har rettet henvendelse

Wolfsburg bliver måske nødt til at give slip på deres stjernespiller Kevin de Bruyne (Foto: AP)
Wolfsburg bliver måske nødt til at give slip på deres stjernespiller Kevin de Bruyne (Foto: AP)

Der er kæmpe store ambitioner og armbevægelser hos Manchester City, der ikke er bange for at fyre millioner af kroner af på nye spillere.

Denne sommer ligner ingen undtagelse, hvorfor den engelske klub også ventes at bruge penge frem mod den nye sæson, efter den lyseblå garde skuffende måtte nøjes med andenpladsen i Premier League.

Nu kan den første og spændende profil være på vej til Manchester City. Klubben er interesserede Kevin de Bruyne fra Wolfsburg. Det bekræfter den belgiske landsholdsspiller selv.

- City har forhørt sig. Jeg siger altid, at hvis de ønsker at gøre noget, skal de kontakte Wolfsburg og ikke gå gennem mig, siger Kevin de Bruyne til Sky Sports.

De Bruyne, der er holdkammerat med Nicklas Bendtner i Wolfsburg, har haft et fantastisk år i tysk fodbold, efter han kom fra engelske Chelsea i sommer på en permanent aftale.

Jose Mourinho ser nødigt Petr Cech stå i buret hos en toprival (Foto: AP) Premier League Mourinho knurrer ad United og Arsenal: Fingrene fra Cech

Han skrev en femårig aftale og har fire år tilbage af sin kontrakt med den tyske klub. Men det lader til, at han selv åbner op for en retur til Premier League, hvor han aldrig fik chancen for alvor i Chelsea.

Kevin de Bruyne, 23 år, er belgisk landsholdsspiller og kostede Wolfsburg 180 millioner kroner, da han blev hentet i Chelsea.

John Carver er f ærdig som manager i Newcastle. (Foto: AP) Premier League Et forår i elendighed: Premier League-klub dropper nødløsning

12 kommentarer
Vis kommentarer