Bekræftet: City-stjerne til lægetjek i Inter

Stevan Jovetic er millimeter fra en lejeaftale med Inter, der får spilleren til lægetjek

Inter har oprustet flot med spillere som Martin Montoya ogGeoffrey Kondogbia. Og nu kan en stærk angriber fra City være på vej til det italienske. (Foto: Jon Super)
Inter har oprustet flot med spillere som Martin Montoya ogGeoffrey Kondogbia. Og nu kan en stærk angriber fra City være på vej til det italienske. (Foto: Jon Super)

Stevan Jovetic var et spændende navn, da Manchester City i 2013 hentede ham til. 22 millioner pund gav englænderne for Fiorentina-stjernen, der dog ikke for alvor er slået igennem hos de engelske vicemestre.

Af samme grund har rygterne været mange omkring et muligt skifte denne sommer.

Se også: Mourinhos grove beskyldning: I køber titlen

Især Serie A har kaldt på den 25-årige angriber, der har skabt kamp mellem Inter og AC Milan om en aftale. Nu ser det dog ud til, at det bliver Inter, der kan glæde sig over en aftale.

På klubbens Twitter-konto bekræftes det søndag, at Jovetic er på vej:

- Stevan Jovetic vil ankomme til Milano i morgen (mandag red.), inden han skal igennem lægetjekket tirsdag, skriver den italienske klub.

Se også: United-stjerne missede fly: Enig om salg for 470 mio

Det bliver dog formentlig ikke til en permanent aftale med Stevan Jovetic i denne omgang. Manchester City vil kun leje spilleren ud i den kommende sæson, men en option på køb er med i aftalen. Denne betyder, at Inter for 8,5 millioner pund kan købe angriberen fri næste sommer.

Stevan Jovetic står noteret for bare 28 optrædener for Manchester City gennem sine to sæsoner.

2 kommentarer
Vis kommentarer