Bekymret Mourinho: Mine spillere har ikke nogen spillelyst

José Mourinho undrer sig over, at hans spillere ikke viser nogen form for motivation til at vinde

Foto: AP
Foto: AP

Det har langt fra set kønt ud, når Chelsea har været på banen i denne sæson. Det ellers normale bomstærke forsvar er flere gange blevet sprængt i atomer over for andre Premier League hold.

Det bekymrer Chelseas manager José Mourinho, som ikke forstår, hvorfor hans spillere ikke længere har den lyst til at spille, som de havde i sidste sæson, hvor de vandt Premier League.

I weekendens kamp mod Newcastle kritiserede han seks spillere for at have spillet en horribel første halvleg. Men det er generelt hele holdet, som skal forbedre sig.

- Sidste år vandt vi vores kampe, fordi vi var stabile. Det bliver vi nødt til at være igen. For fysisk er det præcis det samme som sidste år. Ligsom det er taktisk. Det er tydeligt, at det er individer, som har et attitudeproblem.

To former for mestre
- Og når man har sådan nogle spillere, som ingen motvation har, kommer vi til at betale for det,sagde Morinho ifølge The Guardian på pressemødet forud for tirsdagens Champions League-kamp mod FC Porto.

- Der findes to former for mestre. Dem som vinder få gange - og dem er der mange af - og dem som vinder år efter år. I den her trup er der ganske få, der har været mestre flere gange. Og det kan ses.

- Jeg forventer, at mine spillerne forbedrer deres præstation i morgen, siger José Mourinho, som kommer til at stå over for sin tidligere klub, som han vandt Champions League med i 2004.

Kampen mellem FC Porto og Chelsea bliver spillet i Portugal og bliver fløjtet i gang klokken 20.45.