Benítez om Gerrard-stikpille: Vil bare sælge bøger

I sin nye selvbiografi kritiserer Steven Gerrard den tidligere Liverpool-træner Rafael Benítez, men spanieren mener, at det bare at for at sælge flere bøger

- Jeg har læst citaterne, og jeg mener, at han tager fejl, lyder den umiddelbare reaktion fra Rafael Benitez på Steven Gerrards bog. (Foto: AP)
- Jeg har læst citaterne, og jeg mener, at han tager fejl, lyder den umiddelbare reaktion fra Rafael Benitez på Steven Gerrards bog. (Foto: AP)

Godbidder fra Steven Gerrards nye selvbiografi 'My Story' blev hen over weekenden bragt i Daily Mail, og forleden gav det anledning til nogle linjer om Rafael Benítez.

Gerrard sagde blandt andet, at han ikke tror, at Benítez kan lide ham, og at spanieren er den eneste tidligere træner, han ikke ringer og taler i telefon med.

Se også: Gerrard afslører: Liverpool-manager kunne ikke lide mig

Det har siden fået masser af opmærksomhed i engelske og spanske medier, eftersom Benítez i dag er cheftræner i Real Madrid. Så meget opmærksomhed, at spansk tv fik den tidligere Liverpool-træner til at forholde sig til Gerrards ord.

- Jeg har læst citaterne, og jeg mener, at han tager fejl.

- Af respekt for Stevie, hvor meget jeg påskønner ham, og for Liverpool og fansene tror jeg, det er bedst at lade den her forbigå i tavshed, siger Rafael Benítez..

Se også: Gerrard taler ud: Han var værre end Balotelli

- Han er kommet ud med en ny bog, og nu er jeg Real Madrid-træner. Det sælger.

Rafael Benítez er så langt fra den eneste person, der har krydset har Steven Gerrards vej, som bliver navngivet med kritisk i bogen.

El Hadji Diouf bliver ikke omtalt i særlig flatterende vendinger, ligesom Mario Balotelli heller ikke var Liverpool-legendens favorit-type. Derimod var deres roser fra Captain Fantastic til især de spansk-talende trio Fernando Torres, Xabi Alonso og Luis Suárez, ligesom han også gerne havde set José Mourinho i Liverpool.

Se også: Fans ville elske ham: Mourinho perfekt i Liverpool

5 kommentarer
Vis kommentarer