Benteke sendte Liverpool til tops

Liverpool vandt en smal sejr på 1-0 hjemme over Bournemouth, som følte sig snydt ved kampens enlige mål

Fire fodboldklubber er begyndt Premier League med to sejre efter to spillerunder.

En af de fejlfri klubber er Liverpool, som mandag aften knebent vandt 1-0 på hjemmebane over oprykkerholdet Bournemouth.

De øvrige tre hold med maksimumpoint er Manchester City, Leicester og Manchester United. City fører dog ligaen med den bedste målscore - den lyder på 6-0.

En stærkt spillende Christian Benteke stod for Liverpools enlige mål efter 26 minutter, da den tidligere Aston Villa-angriber dukkede op helt fri i feltet efter et frispark og scorede sit første mål for sin nye klub.

Se også: Afviser Juve-bud på Eriksen: Så vild er prisen

Liverpools mål burde dog være blevet underkendt for offside, da Philippe Coutinho var i en strafbar offside-position, fordi brasilianeren helt tydeligt gik efter at ramme bolden.

Selv om Coutinho ikke rørte bolden, så tog han fokus fra Bournemouth-keeper Artur Boruc, som stod fastfrosset til målstregen i forvirring over situationen.

Men målet blev anerkendt, og Liverpool kunne trække sig en smule tilbage på banen og kontrollere begivenhederne. Det gik fornuftigt i resten af første halvleg.

Se også: Lindegaard tæt på United-exit: Frankrig lurer

I anden halvleg blev Bournemouth dog farligere, og især skotten Matt Ritchie havde et par nærgående forsøg - heraf et skud på stolpen efter en times spil.

Også Eunan O'Kane havde et forsøg, men effektiviteten og heldet udeblev for det undertippede udehold.

Benteke ramte overliggeren i slutminutterne, så for anden gang i træk endte det med en 1-0-sejr til Liverpool, som også slog Stoke i sæsonpremieren med de samme cifre.

24 kommentarer
Vis kommentarer