Bidsk Zlatan fnyser af journalist efter voldsom tackling

Ramte modstander i hovedet med støvlen: Men Seamus Coleman var besvimet, hvis det havde været med vilje, kom det fra Zlatan Ibrahimovic

Det så voldsomt ud, da Zlatan Ibrahimovic og Seamus Coleman stødte sammen kort inde i 2. halvleg af Premier League-kampen mellem Manchester United og Everton søndag.

Svenskerens venstre støvle ramte Coleman i ansigtet, så Everton-profilen lå og vred sig i græsset.

Alligevel slap Ibrahimovic for gult kort, og efter kampen, der sluttede 1-1, havde han også svært ved at se, at det skulle være noget, der var værd at nævne.

- Det var en fysisk duel, og Everton spillede hårdt. Jeg hørte, at nogle af kommentatorerne sagde, at jeg havde sparket nogen i hovedet med vilje, men det var en 50-50-duel, og jeg faldt selv.

- Tro mig, hvis jeg havde sparket nogen i hovedet...jeg ved, hvordan man sparker så hårdt i hovedet, at de besvimer. Det er alt, jeg har at sige om det, kom det bryskt fra stjernen til MUTV.

Den tidligere United-stjerne, Gary Neville, var af en anden opfattelse.

- Det var beskidt, meget beskidt. Han er heldig at slippe af sted med det, sagde han i Sky Sports' studie efter kampen.

Det engelske fodboldforbund kan dog vælge at gå ind i sagen og tildele ham en disciplinær straf, hvis de mener, der er belæg for det. Også selvom han slap for tiltale i løbet af kampen.

Se selv tv-klippet over artiklen og vurder, om han bør straffes.

Også Marcos Rojos tackling med begge fødder på Idrissa Gueye tidligere i kampen virkede barsk - og uden repressalier fra dommeren.

- José Mourinho har talt en del om dommerne de seneste uger, men i dag er der et par stykker (episoder, red.), der går hans vej, kom det tørt fra Neville.

24 kommentarer
Vis kommentarer