Billedet du ikke må se: Afslører brøler hans nye klub?

Spekulationerne om den franske midtbanestjerne Paul Pogbas snarlige ankomst på Old Trafford tager til i styrke. Nu har Pogbas frisør muligvis også talt over sig

23-årige Paul Pogba er eftersigende mere end klar til at skifte tilbage til Manchester United, hvor han både optrådte som ungdomsspiller og fik sine første kampe som senior. Foto: All Over Press.
23-årige Paul Pogba er eftersigende mere end klar til at skifte tilbage til Manchester United, hvor han både optrådte som ungdomsspiller og fik sine første kampe som senior. Foto: All Over Press.
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er ikke kun José Mourinhos hustru, Mathilde Mourinho, der får internettet til at koge med rygter om Paul Pogbas mulige skifte til Manchester United.

Nu kan også Pogbas frisør have talt over sig.

Mens Manchester United og Juventus lægger sidste hånd på rekord-handlen, ferierer den 23-årige midtbanespiller i solrige Miami. Her har fodboldstjernen haft tid til at lægge vejen forbi kendisfrisøren Criztofferson. Og så skete det, der ikke må ske.

- Var nødt til at ændre Pogbas hårfarve for hans nye hold, skrev Chriztofferson på sin Instragram-profil, hvorefter kommentarfeltet eksploderede:

- Ups! Katten er ude af sækken!

- Pogba til United!

Kort tid efter blev både billede og tekst slettet og erstattet med et nyt, mindre afslørende, hvor der i stedet står:

- Gør Pogba klar til weekenden.

EM-finalisten har længe været rygtet fra italienske Juventus til engelske Manchester United, hvor den nye manager, José Mourinho, meget gerne ser 'Pogboom' som den nye midtbanedynamo.

Men handlen er langt fra billig.

Med en pris på cirka 900 millioner kroner står 23-årige Pogba til at blive verdens dyreste fodboldspiller. Og en ugeløn på knap 1,8 millioner kroner lokker da også Pogba, der eftersigende er klar til at underskrive en gylden, femårig kontrakt med klubben, han forlod for fire år siden.

Dengang betalte Juventus under 10 millioner kroner for franskmanden.

Ikke første gang det sker
En lignende episode skete i 2014, da den dengang 25-årige Alexis Sánchez skiftede fra Barcelona til Arsenal. Her var det også Sánchez' frisør, der ønskede tillykke med skiftet, før klubben selv meldte noget officielt ud.

Transfer-bombe i nat: Pogba har besluttet sig

Ups! Afslører Fru Mourinho for meget her?

Kom med bag facaden hos Brøndby: Så tysk og striks er Zorniger

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind