Bitter Wenger kritiserer dommeren

Arsenals manager Arsene Wenger var ikke bange for at tage ansvar for nederlaget i London-derbyet mod Tottenham, men alligevel blev der også skudt efter andet end bare hans egne

Arsene Wenger var alt andet end tilfreds med dommeren i Nordlondon-derbyet mellem Arsenal og Tottenham. (Foto: AP/Tim Ireland)
Arsene Wenger var alt andet end tilfreds med dommeren i Nordlondon-derbyet mellem Arsenal og Tottenham. (Foto: AP/Tim Ireland)

Det blev til et nederlag på 1-2 til Tottenham lørdag, hvor særligt Spurs' Harry Kane gjorde sig bemærket, da han stod for begge Tottenhams mål i kampen om det nordlige London.

Det var derfor en skuffet Arsene Wenger, der mødte pressen efter kampen, hvor han ikke lagde skjul på, at hans hold ikke leverede godt nok.

- Jeg er godt tilfreds med, hvordan vi forsvarede os, men vores indsats i offensiven var langt under vores standard og slet ikke godt nok, siger Arsene Wenger til engelske BT Sports.

Se Özil bringe Arsenal foran mod Tottenham:


Men ikke kun hans eget hold skulle igennem maskinen. Dommeren fik også en tur.

- Jeg synes ikke vi var gode, og det var dommeren heller ikke. Jeg tror ikke, han havde en særlig god dag, lød det fra Wenger uden at præcisere.

Her scorer Harry Kane sæsonmål  nummer 11 mod Arsenal:


Det er ikke længe siden Manchester Uniteds manager Louis van Gaal blev straffet af FA for en udtalelse, der minder om Wengers. Det skete efter Uniteds første kamp i FA Cuppen mod Cambrigde, som endte 0-0. Derfor spændende om FA reagerer på Wengers udtalelse.

Se kølige Kane afgøre London-derby kort før tid:

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.