Bizar situation - må ikke være med

Manchester United har valgt at udelade Odion Ighalo fra klubbens træningslejr til Marbella, på grund af corona-virussen

Ekstra Bladets Klaus Egelund raser på Manchester United, der har hentet Ighalo på en lejeaftale: ‘De klovner rundt og det er useriøst’. Producer: Lasse Brøndal

Manchester United fik på den allersidste dag af januar-transfervinduet sikret sig en angriber, som Ole Gunnar Solskjær længe havde efterspurgt.

Nigerianske Odion Ighalo blev således hentet på en lejeaftale i den kinesiske klub, Shanghai Shenhua.

Ighalo får dog langt fra en optimal start på tilværelsen i sin nye klub, idet han ikke skal med resten af truppen til Marbella på træningslejr henover de næste 14 dage. Det skyldes netop, at Ighalo blev hentet i Kina, hvor den efterhånden velkendte corona-virus som bekendt udbrød for nylig i Wuhan-provinsen.

- Odion bliver i Manchester, fordi han ankom fra Kina i løbet af de sidste 14 dage. På grund af situationen i Kina, er vi ikke sikre på, at han vil få lov til at komme tilbage til England igen, hvis han forlader landet, siger Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Så han bliver her og arbejder med en personlig træner med et individuelt program, og så kan han og hans familie også komme på plads i England. Men selvfølgelig ville han nok gerne have været med de andre spillere, og lært dem at kende, men vi har ikke lyst til at løbe risikoen.

Landsholdskeeper med kæmpe koks
Voldsom anklage: Avis deltog i angreb på United-boss
Officielt: Kæmpe ændring i Premier League