Bizart: Premier League-spiller forsvandt i pausen

Sunderlands Sebastian Larsson tog sig i den grad god tid med at komme tilbage på grønsværen i Premier League-opgøret mod Aston Villa

Det er aldrig godt at være bagud 4-0 i pausen i en fodboldkamp - og det er tæt på at være katastrofalt, når modstanderen er et hold, der inden kampen kun havde scoret sølle 15 mål i 28 kampe.

Det var dog virkeligheden for Sunderland, da de lørdag eftermiddag havde besøg af Jores Okore og resten af Aston Villa.

Hjemmepublikummet var da også i den grad utilfredse med de bolsjestribede spilleres indsats på banen. Flere fans forlod simpelthen stadion efter blot en halv times spil - og andre supportere var mere aggressive i deres måde at vise deres utilfredshed på, da nogle af dem prøvede at komme i nærkontakt med manager Gus Poyet.

Men det var ikke den eneste bizarre situation, der udspillede sig i opgøret.

Sunderland-spillerne fik uden tvivl en ordentlig opsang i pausen af manager Gus Poyet, men da holdene vendte tilbage til anden halvleg, var alt ikke, som det skulle være: Der manglede en Sunderland-spiller på banen.

Svenske Sebastian Larsson var endnu ikke kommet ud på grønsværen, og derfor startede Sunderland med at spille anden halvleg med 10 mand. Først efter fire minutters spil dukkede Larsson op af spillertunnellen, da han humpede stille og roligt ind på banen...

Flere brugere på Twitter var da også højt overraskede over den noget mærkværdige situation.

Larsson er væk. Måske er han taget hjem. Ingen ville dog sige noget til , hvis han gjorde det.

Vanvittige scener i Sunderland. Larsson er ikke kommet ud til anden halvleg, og de spiller med 10 mand. Og nu fandt de ham!

Jeg sætter Seb Larsson på ugens hold for det stunt. Han orker ikke at komme ud de første minutter af opgøret.

Manager Gus Poyet blev efter kampen spurgt til den mærkværdige episode, og Sunderland-bossen forklarede, at Larsson åbenbart havde en skade i læggen, som skulle lappes sammen, før han kunne komme ud igen.

Poyet var dog selv forvirret over situationen, da han ifølge engelske medier kiggede ind i spillertunnellen op til flere gange, da anden halvleg var fløjtet i gang, og Larsson stadig ikke havde fundet vej til bane.

Larsson og resten af Sunderland var dog heller ikke meget værd i anden halvleg, og derfor endte Villa og Okore med at vinde 4-0 på udebane.

Se højdepunkterne her:

10 kommentarer
Vis kommentarer