Blev Mourinho mobbet af sønnike under nedtur?

Det var der mange Chelsea-fans, der tolkede Jose Mourinho Jr.'s tweet under Everton-nederlaget som

Chelsea-manager José Mourinho skal vist have en snak med sønnike om timing (Foto: AP)
Chelsea-manager José Mourinho skal vist have en snak med sønnike om timing (Foto: AP)

Forsvarende Premier League-mester og bundhold. Sådan er situationen for Chelsea og manager José Mourinho fem kampe inde i sæsonen.

Og situationen blev ikke bedre i weekenden, hvor Everton gjorde yderligere skade ved det kriseramte London-mandskab, da de vandt 3-1 - i øvrigt på et hattrick af Steven Naismith.

For at gøre ondt værre præsterede Chelsea-managerens søn José Mourinho Jr. at udvise ekstremt dårlig timing. Sekunder efter Naysmith havde hamret det sidste søm i kisten og fuldbyrdet sit hattrick, skrev sønnike et tweet fyldt med det universelle tegn for at være ved at dø af grin. 15 smileys, der tuder af grin.

Internettet glemmer ikke. José Mourinho Jr.'s tweet er foreviget, selvom han har slettet det selv

Det faldt mange Chelsea-fans for brystet. De sejrsvante fans stillede både spørgsmål ved og langede hårdt ud efter Junior, der hurtigt måtte finde slette-knappen og skrive et undskyldende tweet. Nu med nogle lidt mere triste og passende smileys.

- Jeg tog mit tweet ned, fordi nogle folk rent faktisk tror, at det var rettet mod min fars kamp. Jeg anede ikke, hvad stillingen var, før den var slut. I bør allesammen tænke jer lidt mere om, før I begynder at kalde mig alle mulige navne og tror, at jeg griner af min egen far. Hvis I ikke kan lide mine tweets, lad være med at følg mig, hvis I ikke kan lide mig, lad være med at følg mig, lød det efterfølgende.

En presset mand? Ikke ifølge ham selv (Foto: AP)
En presset mand? Ikke ifølge ham selv (Foto: AP)
 

Værste sæsonstart i 27 år
Chelsea blev sidste sæson suveræne mestre, men har kæmpet for at finde melodien denne sæson. Fire point er det blevet til i sæsonens første fem kampe, der blandt andet har budt på en 3-0-lussing af Manchester City.

Det er den værste sæsonstart siden 1988. Efter lørdagens nederlag kom frustrationerne da også frem, da Mourinho blev irriteret på Evertons manager Roberto Martinez efter kampen. Læs mere om den historie her

I sidste uge havde Mourinho datteren Matilde med på den røde løber ved GQs 'Men of the Year Award', hvor hun med en vovet udskæring stjal noget af opmærksomheden (Foto: AP)
I sidste uge havde Mourinho datteren Matilde med på den røde løber ved GQs 'Men of the Year Award', hvor hun med en vovet udskæring stjal noget af opmærksomheden (Foto: AP)

Portugiseren sagde yderligere efter kampen, at han ikke følte pres, og at man heller ikke har opgivet mesterskabet endnu, selvom man allerede er 11 point efter førerholdet fra Manchester City.

- Jeg føler, at resultaterne er de værste i min karriere. Jeg giver ikke spillerne skylden, jeg giver ikke mig selv skylden, men jeg accepterer ikke resultaterne. Jeg er ansvarlig for holdet, og jeg er ikke glad for situationen eller mig selv, sagde Mourinho.

- Indtil det er matematisk umuligt, så er vi stadig mestrene. Men jeg ved det ikke. Vi er afhængige af mange ting inklusiv at forbedre os selv. Men når man er så mange point efter, er man afhængig af andre, siger Chelsea-manageren.

Se højdepunkter fra Chelseas nederlag herunder

TV: Se også Crystal Palaces choksejr på Stamford Bridge herunder

11 kommentarer
Vis kommentarer