Annonce:
Annonce:

Blev verdens dyreste teenager: Nu udleverer Mourinho ham

Luke Shaw er langt fra bænken i Manchester United, siger José Mourinho, der er utilfreds med englænderen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Fodboldspilleren Luke Shaw blev regnet som et stort håb på pladsen som venstre back, da han i sommeren 2014 blev hentet fra Southampton til Manchester United.

Snart tre år senere ser virkeligheden noget anderledes ud for den i dag 21-årige spiller, der er havnet ude i kulden hos United-manager José Mourinho.

Portugiseren giver klart udtryk for, at han ikke er imponeret af Luke Shaw, der kun har fået spilletid i to kampe de seneste fire måneder.

- Det er svært for ham at få en plads på bænken. Jeg kan ikke sammenligne ham med Ashley Young, Matteo Darmian og Daley Blind.

- Jeg kan ikke sammenligne den måde, han træner, måden han er engageret på, fokus, ambitioner. Han er langt efter, siger José Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Annonce:

Luke Shaw fik debut for Englands A-landshold i marts 2014 i en 1-0-sejr over Danmark. Samme sommer var han som 18-årig med i Englands trup ved VM i Brasilien.

Foto: AP
Foto: AP
 

Luke Shaw blev hentet i sommeren 2014 for en pris, der angiveligt lå på omkring 275 millioner kroner. Det gjorde ham på daværende tidspunkt til verdens dyreste teenager.

Manchester Uniteds daværende manager, Louis van Gaal, måtte dog hurtigt bede den unge stjerne om at selvtræne, da han angiveligt ikke var i god nok form.

Senere fik Luke Shaw andre problemer, da han i september 2015 blev tacklet så voldsomt i en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven, at han pådrog sig et dobbelt benbrud.

Skaden holdt ham ude i næsten et år, og efter José Mourinhos indtog på Old Trafford sidste sommer har Luke Shaw ikke været i høj kurs i Manchester United.

På landsholdet er han dog ikke afskrevet.

Således fik Luke Shaw for nylig spilletid som indskifter, da England tabte 0-1 ude til Tyskland i en venskabskamp.

'Schweini' scorer i sin debut

Engelske giganter vil fordoble transfer-rekord og købe Neymar

Ekstra Bladet i Trondheim: Her er Bendtners nye liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: