Bliv forgyldt i Manchester: Her er de bedst betalte PL-stjerner

Manchester United og Manchester City dominerer toppen af listen over lønninger i Premier League. Paul Pogba er den bedst betalte spiller i ligaen

Manchester United forgylder deres stjerner. Foto: AP
Manchester United forgylder deres stjerner. Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Premier League

Der er ikke nogen hemmelighed, at pengene er store i Premier League.

De engelske klubber - selv dem, der kæmper om nedrykning - har et stort økonomisk råderum til at købe spillere og tilbyde dem en fyrstelig løn takket være sponsorer og en lukrativ tv-aftale.

Selvom mindre klubber som Watford, Swansea eller Bournemouth kan lokke med mange pund om måneden, er det dog stadig de største klubber i ligaen, der har råd til at tilbyde stjernerne en svimlende løn-pakke.

Den engelske avis The Mirror har lavet en liste over de bedst betalte spillere i Premier League, og her er det bemærkelsesværdigt, at de to Manchester-klubber, City og United, med stor overlegenhed dominerer toppen af løn-ranglisten.

I top 10 er otte spillere fra en Manchester-klub, og United dominerer top tre, hvor Paul Pogba topper med 290,000 pund (2,5 mio. kr.) om ugen. Holdkammerat Wayne Rooney er godt med på en andenplads med 260,000 pund (2,3 mio. kr.) mens Zlatan Ibrahimovic må 'nøjes' med 250,000 (2,17 mio. kr.)

City melder sig på banen på fjerde- og femtepladsen med en månedsløn på 240,000 pund (2,4 mio. kr.) til både Sergio Aguero og Yaya Toure.

Foto: AP
Foto: AP
 

Generelt er listen domineret af spillere fra klubber som United, City, Chelsea, Arsenal og Liverpool, men det er også lykkedes West Ham at snige sig med efter London-klubben indgik en lukrativ aftale med Dimitri Payet, der tjener 125,000 pund (1,08 mio. kr.) om ugen.

Franskmanden er dog stadig utilfreds i klubben på trods at den fyrstelige hyre, og det ventes, at EM-profilen skifter til Marseilles i dette transfervindue.

Tottenham Hotspur er efterhånden blevet en fast del af Premier League-toppen, men på den økonomiske side kan Christian Eriksens klub endnu ikke konkurrere med modstanderne.

Du kan se den fulde liste herunder:

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind