Bombe: Laudrup favorit til QPR-job

Michael Laudrup kan være på vej mod et job i QPR, hvor klub-boss Tony Fernandes antyder et overraskende valg

Michael Laudrup blev fyret i Swansea for et år siden. Nu kan han være på vej retur til Premier League (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup blev fyret i Swansea for et år siden. Nu kan han være på vej retur til Premier League (Foto: Lars Poulsen)

Michael Laudrup er ud af det blå blevet topkandidat til det ledige managersæde i Premier League-klubben Queen's Park Rangers.

Bestyrelsesformand Tony Fernandes har for kort tid siden meddelt på Twitter, at klubben er tæt på at lande en ny manager og lader så drillende forstå, at det ikke drejer sig om en manager, der har været nævnt af medierne.

I løbet af få minutter fra den besked smadrede oddsene ned på Michael Laudrup, hvor William Hill i løbet af minutter gik fra at give 51 gange pengene igen til blot tre gange indsatsen nu. Dermed er Michael Laudrup bookmakernes favorit til tjansen.

Den karismatiske manager-legende Harry Redknapp valgte for en uge siden at kvitte jobbet i QPR. Det skete officielt fordi 'Arry skulle have opereret sit knæ. Men det gav anledning til spekulationer, at han valgte at gøre det lige efter lukningen af transfervinduet, hvor klubben ingen forstærkninger hentede.

Siden har sportsdirektør Les Ferdinand sammen med first team coach Chris Ramsey styret holdet, og det er også dem, der fører holdet ud til kampen mod Sunderland på Stadium of Light i aften.

Indtil i aften blev den tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood anset som favorit lige som Brentford FC's manager Mark Warburton blev kædet sammen med tjansen på Loftus Road.

Men Tony Fernandes' drillende besked om, at medierne ikke har haft fat i de rette emner, betyder, at Michael Laudrup pludselig er poppet op som den brandvarme kandidat.

Her kan du se Laudrup fortælle om livet i Qatar

Her kan du få Laudrups holdning af den kritik, der har været af Qatar

0 kommentarer
Vis kommentarer