Bombe under kæmpehandel: Stjerne misser drømmeskifte

Rygterne har svirret omkring Eden Hazards fremtid hele sommeren, og nu ser der endelig ud til at være kommet en afgørelse på transfersagaen

Chelsea-spilleren Eden Hazard er et varmt emne i øjeblikket, og flere store klubber holder øje med ham. Chelsea er dog ikke interesseret i at sælge ham, da han er en af deres absolutte nøglespillere.

Nu må Real Madrid derfor også trække sig i kampen om den fantastiske fodboldspiller, skriver det belgiske medie HLN.

Rygterne omkring et skifte fra Chelsea til Real Madrid har ellers været mange, da den spanske storklub netop har solgt sin helt store stjerne, Cristiano Ronaldo, og derfor forventes at hente en erstatning for ham.

Eden Hazard bliver af mange set som den perfekte afløser, men ifølge Kristof Terreur, som dækker de belgiske stjerner tæt, er Hazard nu tilbage i træning hos Chelsea, og alle bud fra Real Madrid vil efter sigende blive afvist.

Chelsea har slet ikke været interesseret i forhandlinger omkring et salg af Hazard, og nu nærmer afslutningen på transfervinduet sig med hastige skridt. Kristof Terreur skriver på Twitter, at tiden er sluppet op, og et salg kan nu ikke længere komme på tale.

Derudover skulle Chelseas manager, Maurizio Sarri, have fået lovning på, at Hazard ikke vil blive solgt i dette transfervindue.

Under VM gav Hazard ellers udtryk for, at han gerne vil væk.

- Efter seks fantastiske år i Chelsea er det måske på tide at opleve noget andet. Specielt efter dette VM. Jeg kan selv vælge, om jeg vil blive eller skifte, men Chelsea tager den endelige beslutning - om de vil lade mig gå, lød det under VM fra Hazard ifølge belgiske HLN.

Kristof Terreur

Real Madrid klarer sig fint uden Hazard - se målene fra søndagens kamp mod Juventus:

Et drømmeskifte
Den belgiske superstjerne har tidligere udtalt, at et skifte til Real Madrid ville være et drømmeskifte for ham.

Dengang handlede det om, at hans store idol, Zinedine Zidane, var træner i klubben, men selv efter den franske legendes afsked drømmer han om et skifte til de spanske giganter, skrev BeIN Sports 9. juli i år.

- Zidane er speciel, det er rigtigt, men jeg tror Real er alles drøm, sagde Hazard dengang.

For Real Madrid er skiftet måske ligeledes en drøm, da de kan få brug for en erstatning efter salget af Ronaldo. Gareth Bale er den oplagte afløser internt, selvom han har haft problemer med skader i flere sæsoner.

Den walisiske wing har dog stadig masser af potentiale og talent, som han viste i Champions League-finalen mod Liverpool med to scoringer efter sin sene indskiftning.

Kæmpe skifte på vej: Topmålmand beder om Real Madrid-skifte

39 kommentarer
Vis kommentarer