Bomber løs for storklub: Nu kommer PL-stjerne med overraskende melding

Chelsea-topscorer Diego Costa var meget tæt på at forlade klubben i sommer, hvor hans tidligere arbejdsgiver angiveligt stod med åbne arme

Han har været helt ustyrlig i denne sæson. Diego Costa har ført sig frem som en evig trussel og sand målmaskine for Chelsea, der har kurs mod Premier League-titlen.

14 gange har den spanske angriber været på pletten for London-klubben, der med sejren over Stoke nytårsaftensdag sikrede sig sin 13. triumf på stribe i den bedste engelske række.

Det succesfulde togt skyldes i høj grad, at Diego Costa har fundet formen og genetableret sig som en af de farligste frontløbere i europæisk fodbold.

Men det kunne være gået anderledes for den aktuelle topscorer i Premier League. I et nyt interview afslører den spanske landsholdsspiller således, at han var tæt på at forlade Chelsea i sommer, hvor der var bud fra en gammel kending.

- Kunne jeg have taget væk i sommer? Ja, jeg var ved at forlade klubben, men jeg er glad her, og det er det, der er at sige om det, fortæller Diego Costa ifølge goal.com.

- Ville jeg gerne væk? Ja, jeg havde muligheden for at tage til Atletico Madrid på grund af nogle ting i relation til mit familieliv. Men det var ikke på grund af Chelsea, for her har jeg et godt forhold til fansene og folkene i klubben, så jeg er meget glad og tilfreds, siger han.

Og det forstås, at Costa er en populær mand på Stamford Bridge. Med sine 14 scoringer siden sommerpausen har han stået for en tredjedel af førerholdets træffere i indeværende sæson. Dermed er hans total fra 2015/16-sæsonen, hvor det blev til 12 mål i den bedst engelske række, allerede slået.

Det bringer Costa på kurs mod topscorer-titlen, ligesom der også nemt kunne lure et nyt engelsk mesterskab i horisonten. Chelsea fører aktuelt rækken med 49 point, mens Liverpool er nærmeste forfølger med seks point færre.

Næste opgave for Costa og holdkammeraterne er London-derbyet mod Tottenham, hvor en sejr vil bringe Chelsea tættere på rekorden for flest vundne Premier League-kampe på stribe. Denne vil blive tangeret, hvis Antiono Contes tropper tager seks point i de næste to opgør.

Årets mål i Premier League? Nyd Olivier Giruods perle fra 1. januar her: