Annonce:
Annonce:

Fem års fængsel for indbrud hos dansk stjerne

Der er faldet dom i en sag om indbrud i Philip Billings hus tilbage fra 2020

Et indbrud hos Philip Billing (midten) blev dyrt for en engelsk mand. Foto: Jens Dresling
Et indbrud hos Philip Billing (midten) blev dyrt for en engelsk mand. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Tilbage i 2020 havde Philip Billing indbrud i sit hus i den engelske by Poole.

Bournemouth-midtbanespilleren fik stjålet et Rolex ur, Louis Vuitton og Thom Browne solbriller, en Playstation 4 og nøglerne til hans Range Rover. Derudover fik han også stjålet kampbolden fra sin Premier League-debut i Bournemouth.

Nu er der så faldet dom i sagen, skriver The Times.

37-årige Nicholas Chan er blevet idømt fem år og fire måneders fængsel for indbruddet hos Philip Billing og tre andre steder, da han selv har indrømmet forbrydelserne.

Nicholas Chans DNA blev fundet på en maske, som han havde efterladt i danskerens lejlighed. Det var det, der afslørede indbrudstyven og i sidste ende fik ham til at tilstå, skriver The Times.

- Du var en del af en gruppe, der rekognoscerede Bournemouth-området på udkig efter righoldige steder at bryde ind i. Det er ikke tilfældigt, at du var i området. Du vidste, at dette var et ekstremt velhavende område, hvor mange med relation til Premier League bor, siger dommer Robert Pawson og tilføjer:

- Jeg håber, du ændrer dig, men i 20 år har du været kriminel, hvor du ikke har tøvet med at stjæle ejendomme, som ikke tilhører dig, siger Robert Pawson ifølge The Times.

Nicholas Chans øvrige indbrud er også blevet begået i samme område. Han har blandt andet brudt ind i en restaturant i Dorset, hvor han stjal et pengeskab med 85.000 kroner i.

Samme beløb vurderede man også, at genstandene fra indbruddet hos Philip Billing var værd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: