Annonce:
Annonce:

Brandslukker, bomben eller drømmen: De kan afløse Mourinho

Diego Simeone, Pep Guardiola og Carlo Ancelotti bliver nævnt i forbindelse med det ledige job i Chelsea. I første omgang tyder alt dog på, at hollandske Guus Hiddink får ansvaret som vikar resten af sæsonen - dermed får Abramovich & co. tid til at finde en permanent afløser for Mourinho

Her kan du høre om de mulige kandidater
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Jagten på José Mourinhos afløser er i gang. Og det har den været længe...

For selv om Chelsea først fyrede den kontroversielle portugiser torsdag eftermiddag, så har den kriseramte Premier League-klub igennem længere tid arbejdet ud fra det scenarium, at det sagtens kunne ende med en fyring af Mourinho, selv om han tilbage i august forlængede sin kontrakt med mestrene.

- Du er ikke en stor klub, hvis ikke du har planer for situationer som denne, sagde Michael Emenalo, teknisk direktør i Chelsea, til klubbens egen tv-kanal efter fyringen af José Mourinho.

Ballade på Chelseas træningsanlæg timer før Mourinhos fyring

Alt peger på, at Guus Hiddink i første omgang bliver manden, der tager over for Mourinho. Han bekræfter over for De Telegraaf, at han er i kontakt med Chelsea.

Annonce:

Men det er endnu uvist, om London-klubben når at have hollænderen klar til lørdagens hjemmekamp mod Sunderland. 

- Vi er en stor klub, der har kvalitetstrænere internt i klubben, så vi vil være okay lørdag. Vi har kompetente folk, der kan hjælpe med forberedelsen til kampen, men tag ikke fejl: Klubben arbejder energisk og aktivt for at sikre, at der bliver udnævnt en manager så hurtigt som muligt, sagde Michael Emenalo.

Ups! Her afslører de Mourinhos afløser

Hiddink har tidligere været i Chelsea og er noget så sjældent som en manager i London-klubben, som Roman Abramovich ikke har skilt sig af med i utide. Tilbage i 2009 var hollænderen vikar med succes, og Chelsea håber på samme effekt denne gang.

Guus Hiddink virker dog ikke som mere end en vikar, så trænerspekulationerne vil formentlig fortsætte en rum tid endnu på Stamford Bridge...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: