Annonce:
Annonce:

Brandvarm Eriksen øjner den helt store triumf

Danskeren overstrålede alt og alle, da Tottenham hentede vigtig 2-1 sejr over Swansea

Christian Eriksen fortæller, at han og holdkammeraterne kan lugte, at de er på vej mod noget. (Foto: AP/Jon Super)
Christian Eriksen fortæller, at han og holdkammeraterne kan lugte, at de er på vej mod noget. (Foto: AP/Jon Super)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

LONDON (Ekstra Bladet): Selvom Lukasz Fabianski havde en af de dage i Swansea-buret, hvor det så ud som om, at polakkens målmandshandsker var udstyret med magneter, så var der alligevel kun en hovedperson på White Hart Lane søndag eftermiddag.

Godt nok kom der hverken mål eller assists fra Christian Eriksens fødder.  Men på en dag, hvor kollegerne i Tottenhams offensiv var under vanligt niveau, var det den danske playmaker, som stod fadder til Spurs’ ualmindeligt vigtige 2-1-sejr over Swansea, som gør London-klubben til den mest seriøse rival til Kasper Schmeichel og Leicesters titeldrømme.

Eriksen strålede i Spurs-sejr

To gange måtte han se Fabianski hive små mirakler frem på sine skarpe frispark, ligesom han skabte store chancer til blandt andre Harry Kane og selv var lige ved fra distancen.

Annonce:

Så selvom Christian Eriksen overlod målscoringen til Nacer Chadli og Danny Rose, var danskeren lutter smil, da Ekstra Bladet fangede ham efter kampen.

Han kan nemlig godt fornemme, at Tottenham kan være på vej mod noget rigtig stort i denne sæson.

- Når Arsenal nu tabte, så ville vi være blevet meget sure på os selv, hvis vi ikke havde vundet. Nu har vi bragt os selv i en meget fordelagtig situation, siger Eriksen, der understreger, at søndagens sejr er et tegn på et modnet Tottenham-hold.

Ukendt United-komet sænker Arsenal

- Vi har fået en anden mentalitet. Vi kan lugte, at vi er på vej til noget, vi rigtig godt kan lide. Alle elsker at vinde kampe, og det er det, vi spiller for. I dag kommer vi bagud, men alligevel ved vi, at vi kan komme tilbage. Og sejren burde være større, fastslår han.

Også Tottenhams træner Mauricio Pochettino nyder sejren, der var blevet en hel del større, hvis ikke Lukasz Fabianski havde valgt at stå en pragtkamp.

Annonce:

- Vi havde mere end 30 afslutninger, 15 eller 16 var indenfor rammen. Måske er det rekord i Premier League? Fabianski var fantastisk.  Det så ud som om, at det var umuligt at score. Som kampen skred frem, blev vi frustrerede og skuffede. Så det var en fantastisk følelse, da vi scorede, siger han og fortsætter:

- Vi er alle meget glade og tilfredse med vores præstation. Men ikke for meget, for spillerne ved, at der venter en ny stor kamp op onsdag (mod West Ham – red.). Spillerne ved, at vi har en god position i ligaen, men der er stadig lang vej igen. Spillerne ved, at det vigtigste er at blive ved med at arbejde, fastslår den succesrige Tottenham-træner.

Se Eriksens flotte aktioner fra 2-1-sejren over Swanser her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: