Brilleløs Klopp underholdt pressen og hudflettede Liverpool

Den karismatiske Liverpool-manager fik ødelagt sine briller i en vild jubelscene i den vanvittige 5-4-sejr over Norwich. Tyskeren var dog slet ikke tilfreds med sit holds defensiv

Premier Leagues tidlige lørdagskamp mellem Norwich og Liverpool var noget for sig selv.

Det undertippede hjemmehold kom foran 3-1 i anden halvleg, men Liverpool svarede flot tilbage og bragte sig foran med 4-3. Norwich chokerede dog med en udligning i overtiden - og der troede de fleste, at kampen var ovre. Men nej.

Kort tid før slutfløjt lå bolden i netmaskerne i det modsatte mål, da Adam Lallana scorede til 5-4 og sikrede Liverpool alle tre point. Målet udløste en vild jubel, hvor manager Jürgen Klopp heller ikke kunne holde sig tilbage.

Tyskeren spurtede ned ad sidelinjen og kastede sig ind i bunken af rødklædte spillere. Fantastiske billeder af Liverpool-manageren, der dog i ekstasen formåede at få smadret sine briller.

Se den kuriøse episode i videoen øverst i artiklen

Klopp blev spurgt ind til jubelscenen og de ødelagte briller ved pressemødet efter kampen, hvor tyskeren kom med et genialt citat.

Det var en vild oplevelse i slutningen af kamp?, spurgte en journalist Klopp.

- Ja, altså... Jeg ved det ikke, for jeg kunne ikke se noget, svarede Liverpool-manageren kækt.

Mon spillerne skal købe nogle nye briller til dig?

- Nej, nej, normalt plejer jeg at have et ekstra par med mig. Men det er svært at finde dem, når jeg ikke har nogen briller på..., sagde Klopp med et smørret grin til stor fornøjelse for resten af salen.

Tyskeren var naturligvis  i godt humør og glad for den sene sejr, men den tidligere Dortmund-træner var alt andet end begejstret for defensiven på sit hold.

- Det er jo vildt nemt at spille imod os. Du behøver ikke at kreere chancer - du kan bare sende en lang bold over forsvarskæden, fylde op med spillere i vores felt og så ved du, at der kommer til at ske noget. Man kan grine lidt at det efter kampen, men det er forfærdeligt. Vi bliver nødt til at få styr på vores defensiv, sagde Klopp til BT Sport.

Se alle målene fra den vanvittige kamp herunder:

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere