Casper Ankergren bliver i Brighton

37-årige Casper Ankergren bliver i England og rykker med Brighton op i Premier League

Casper Ankergren bliver Brighton, som skal spille Premier League næste sæson. Foto: All Over Press
Casper Ankergren bliver Brighton, som skal spille Premier League næste sæson. Foto: All Over Press

Casper Ankergren flyttede fra Brøndby til England i 2007, og lige siden har den 37-årige keeper været udenlands. Og her bliver han også.

Der har været spekuleret en smule i, om Casper Ankergren kunne være på vej hjem til dansk fodbold efter 10 år i England, men det ligger ikke i kortene. Målmanden forventer at blive i Brighton, der i den kommende sæson spiller i Premier League.

Ankergrens kontrakt med Brighton udløber ellers til sommer.

- Jeg havde en god snak med træneren forleden, og han vil gerne beholde mig. Der skal kontrakt underskrives. Jeg tror, jeg ender med at blive, siger Ankergren til NordicBetblog.dk.

Casper Ankergren har spillet to Cup-kampe for Brighton i denne sæson, og i resten af tiden har han været parkeret på bænken. Det samme bliver uden tvivl tilfældet i Premier League i næste sæson.

Se også: Dansk reserve klar til Premier League

Så tætte var Sabia Boulahrouz og Rafael van der Vaart, mens de var et par. Foto: All Over Press. Superligaen - 10. maj. 2017 - kl. 10:47 Van der Vaart skylder formue til sin eks - se hvorfor

Se også: Agent i mystisk dobbeltrolle: FIFA undersøger Pogba-transfer

– Min mor havde tre søstre og én bror, og de har alle sammen børn, så det meste af min familie er faktisk i Brasilien, siger dansk-brasilianske Emiliano Marcondes. Som helt lille boede FCN-spilleren selv ni måneder i det store sydamerikanske land. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

1 kommentar
Vis kommentarer