Cech afviser Arsenal-aftale

Petr Cech har endnu ikke skrevet under med Arsenal, men keeperens repræsentanter indikerer nyt inden længe

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Den rutinerede keeper Petr Cech er blevet et ikon hos Chelsea på Stamford Brdige. Efter 11 år i London kan eventyret dog slutte denne sommer, da den tjekkiske sidste skanse er blevet degraderet til andenkeeper. I buret har unge Thibaut Courtois nemlig imponeret i en mesterskabssæson, mens ikke meget tyder på, at fast spilletid er i vente for Cech.

Dette har skabt interesse hos flere klubber, hvor især Arsenal meldes på udkig. The Gunners skulle endda være så tæt på en aftale med Petr Cech, at man inden for få dage vil offentliggøre den. En melding fra flere engelske medier, som keeperens repræsentant, The Sports PR Company, dog nu afviser:

- Som vi tidligere har gjort det ganske klart, er der ikke lukket nogen aftale med Petr Cech endnu. Så snart der er nyt omkring hans situation, skal Cech selv nok melde det ud, skriver The Sports PR Company på Twitter, og der gik ikke længe, før keeperen selv havde retweeted opslaget.

De var en af 90'ernes farligste makkerpar, og søndag viste Andy Cole og Dwight Yorke så, at de stadigvæk kan finde vej til nettet. (Arkivfoto: AP) Intl. fodbold Cole og Yorke sammen igen: United-legender tromlede Bayern München

Det vil dog være en stor gevinst for Arsenal, hvis man lander den rutinerede landsholdskeeper. Det understreger Chelsea-forsvarer John Terry, der tidligere har ærgret sig over det sandsynlige farvel til sin holdkammerat:

- Der går rygter om, at Arsenal henter Petr Cech her til sommer. Hvis de snupper ham, vil det helt afgjort styrke deres hold markant. Petr er en målmand, der i løbet af en sæson typisk vil redde 12 til 15 points, så han vil være en klar gevinst, udtaler den engelske forsvarsspiller.

Petr Cech har rundet 33 år, og skiftede i 2004 fra franske Rennes til Chelsea. Han har desuden optrådt hos Sparta Prag og Chmel Blsany i hjemlandet.

Jose Mourinho ser nødigt Petr Cech stå i buret hos en toprival (Foto: AP) Premier League Mourinho knurrer ad United og Arsenal: Fingrene fra Cech

Spektakulær redning af Cech:
 

1 kommentar
Vis kommentarer