Chelsea accepterer ikke Matic-udvisning

Nemanja Matic så rødt mod Burnley, efter han skubbede til Burnley-spiller, der lavede led tackling på Matic. Nu forsøger Chelsea sig med en appel af den karantæne, midtbanespilleren står til

Burnleys Ashley Barnes lavede lørdag en led stempling på serbiske Nemanja Matic. Midtbanespilleren fra Chelsea kunne have brækket benet, og det fik efterfølgende Matic til at reagere voldsomt ved at skubbe til Ashley Barnes. Derfor så Matic rødt, og serberens røde kort blev afgørende for, at Burnley i slutfasen fik udlignet til kampens resultat 1-1.

Rødt kort og kæmpe skuffelse for Chelsea

José Mourinho var efterfølgende ikke overraskende rasende over dommeren, og nu forsøger Chelsea så at komme ud af den karantæne, som Nemanja Matic står til på grund af sit røde kort. Klubben vil således appellere den det røde kort, og lykkes det at vinde appellen, vil det få stor betydning for Nemanja Matic og Chelsea.

Med det røde kort har midtbanespilleren nemlig karantæne i Capital One Cup-finalen mod Tottenham, og det siger sig selv, at José Mourinho i sådan en kamp gerne vil have sine bedste spillere til rådighed, når der er mulighed for at vinde et trofæ. Chelsea skal appellere inden tirsdag middag. Capital One Cup-finalen spilles på søndag.

Fornærmet Mourinho: 30,33,43,69 - mere har jeg ikke at sige

Chelseas forspring i toppen af Premier League blev to point mindre, da Manchester City lørdag aften vandt med 5-0 over Newcastle. Dermed har Chelsea et forspring på fem point ned til Manchester City.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?