Chelsea afviser: Vi henter ikke Messi

Der kommer hverken spillere ind eller ud i London-klubben i dette transfervindue, siger Chelseas assistenttræner Steve Holland

Lionel Messi er IKKE på vej til Chelsea. London-klubben afviser, at de skulle hente Barcelona-stjernen (Foto: AP)
Lionel Messi er IKKE på vej til Chelsea. London-klubben afviser, at de skulle hente Barcelona-stjernen (Foto: AP)

Der er ballade i Barcelona, og rygterne om Lionel Messis fremtid florerer.

Den 27-årige argentinske verdensstjerne er på rygtebørsen blevet kædet sammen med et skifte til Paris Saint-Germain, Manchester City og Chelsea.

Lionel Messis skifte væk fra FC Barcelona vil gavne alle. Især Messi, mener Henk ten Cate. (Foto: AP) Spansk fodbold Messis løfte til døende træner holder ham i Barça, men...

Han har en frikøbsklausul på ca. 1,9 mia. kr., men det bliver ikke Chelsea, der kommer til at udløse den i dette transfervindue.

- José Mourinho har gjort det ret klart, at ingen hverken kommer eller går, sagde Chelsea assistenttræner Steve Holland på et pressemøde fredag.

FC Barcelona hev en 5-0 sejr hjem på Camp Nou. 
(Foto: EFE) Spansk fodbold Ingen krise i FC Barcelona: Snupper 5-0-sejr

Mourinho selv er tosset over, at han har fået en anklage fra det engelske fodboldforbund, FA, på halsen og sendte derfor sin assistent til pressemødet.

Og han kunne altså aflive rygtet om Messi til Chelsea.

- Når du ser på nogle af de tal, der bliver nævnt i forbindelse med en Messi-handel, kommer du til at tænke, at det næsten vil være umuligt, sagde Steve Holland.

0 kommentarer
Vis kommentarer