Chelsea afvist: 450 mio ikke nok for stjerne

Chelsea har udstyret manager Antonio Conte med et indkøbsbudget på over to mia. kr., men et bud på knap 450 mio. kr. var ikke nok til at overbevise Juventus om at sælge Alex Sandro

Chelsea hviler ikke på laurbærrene.

De engelske mestre har tænkt sig at bruge sommeren på en større oprustning, og ifølge Daily Mirror skulle klubejer Roman Abramovich have stillet lige over to milliarder kr. til rådighed for manager Antonio Conte.

Den historie er tilsyneladende også nået til Italien, hvor Juventus' Champions League-finalister ikke har tænkt sig at give London-klubben nogen 'Conte-rabat'.

Den italienske mestertræner er ellers interesseret i flere spillere i sin tidligere klub. Forsvarsgeneralen Leonardo Bonucci er længe blevet rygtet til Stamford Bridge, men endnu skulle Chelsea ikke have budt på ham.

Det har de til gengæld på venstre backen Alex Sandro. I et interview i Corriere delle Sera fortæller Juventus-boss Giuseppe Marotta, at han har afvist et bud på 60 mio. euro - knap 450 mio. kr. - på 26-årige brasilianer.

- Vores ønske er ikke at sælge nogen af vores vigtigste spillere, og vi sagde nej til et rigtig godt tilbud fra Chelsea på Alex Sandro.

- Vi ved, at vi kæmper med klubber, der er i stand til at tilbyde lønninger, der ikke giver mening for os. Og spillere er altid deres egen chef, siger Marotta til den italienske avis og tilføjer, at han ikke ved, hvordan Sandro har reageret på Juventus' nej.

53155843.jpg
Historien melder intet om, hvorvidt Chelsea har tænkt sig at forhøje sit bud, men der venter utvivlsomt nogle travle uger i London-klubben.

Der har været meget snak om, at Antonio Conte ville væk efter blot én sæson i det engelske, og Roman Abramovichs indkøbspenge skal ifølge Daily Mirror ses i det lys.

Klubben har ingen intentioner om at slippe sin succestræner, der har et noget anspændt forhold til direktøren Marina Granovskaia, der er Abramovichs chefforhandler og noget af en 'Iron Lady'.

Ifølge forlydender i Italien skulle Antonio Conte være utilfreds med, at Granovskaia ikke er villig til at betale de høje summer, som Chelsea-managerens transfermål koster.

Conte ønsker større magt, og med et engelsk mesterskab i sin første sæson har han i hvert fald et godt argument.

Chelsea planlægger at skille sig af med kontroversielle Diego Costa i dette transfervindue, og Evertons Romelu Lukaku ses som den perfekte erstatning.

Chelsea er klar til at betale over en halv milliard kr. for den belgiske angriber, der tidligere har været i klubben.

Derudover skulle mestrene være i forhandlinger med Monaco om midtbanespilleren Tiemoué Bakayoko. Prisen på den 22-årige franskmand skulle være over 300 mio. kr., så det kan godt gå hen og blive en dyr sommer for Roman Abramovich...Se her, hvordan fodboldreglerne kan ændres markant på syv måder.

Det store Premier League overblik: Her skal Chelsea handle

Se Chelsea-spillerne krone Antonio Conte, da mesterskabet blev fejret på Stamford Bridge:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby