Chelsea bekræfter: Vi har snydt Manchester United

Spanske Pedro er ny mand hos José Mourinhos Chelsea.

Pedro kan nu trække i den blå Chelsea-trøje. (Foto: AP)
Pedro kan nu trække i den blå Chelsea-trøje. (Foto: AP)

28-årige Pedro forlængede i begyndelsen af juni sin aftale med FC Barcelona frem til sommeren 2019, men tingene kan gå hurtigt i fodbold - det kan den spanske landsholdsspiller nok godt skrive under på.

Se også: Barça-stjerne udebliver fra træning: Tæt på Chelsea

For trods forlængelsen er Pedro nu fortid i FC Barcelona. Engelske Chelsea bekræfter via Twitter, at kluben har sikret sig den spanske kantspiller, der gennemgik et lægetjek i går aftes og har underskrevet en fireårig aftale med de engelske mestre.

At Pedro lander i Chelsea, er en smule overraskende, efter den 28-årige spanier lod til at være på vej til Manchester United. Men Louis van Gaals klub nølede handlen, og så landede Pedro i stedet i London og Chelsea.

Jeg er meget glad for at være her. Jeg glæder mig til at påbegynde mit eventyr, og jeg er her for at fortsætte med at vinde titler, lyder det fra Pedro til Chelseas hjemmeside.

- Tak til klubben og fansene for at give mig muligheden for at trække den blå trøje over hovedet.

Se også: Stort overblik: Disse kæmpe transfers venter vi på

Således skal den afgørende faktor være, at Chelsea tilbød 27 mio. euro her og nu samt yderligere tre i rater, mens Manchester United tilbød 25 mio. euro nu og fem senere.

Her afslører Pedro, at han var færdig i Barcelona:

9 kommentarer
Vis kommentarer