Chelsea-bøder lækket: Uhyrlige summer!

Chelseas stjerner tjener mange penge, men de kan så sandelig også få lov at aflevere dem igen, hvis de er sløsede

Frank Lampard skal vist nok få samlet ind til julefrokosten. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Frank Lampard skal vist nok få samlet ind til julefrokosten. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

1000 pund hvis din telefon ringer under et holdmøde.

2500 pund hvis du kommer for sent til en behandling.

20.000 pund for at komme for sent til træning!

Dette er blot nogle af de bøder, man som spiller i Chelsea Football Clubs førsteholdstrup kan rende ind i, hvis man sjusker eller bliver forsinket.

Det bekræftes af et lækket billede fra klubbens anlæg, som er delt af flere engelske medier onsdag – og som i øvrigt er bekræftet af flere spillere fra førsteholdstruppen.

Bøder i en fodboldklub er ingen nyhed, og der skal nok være nogle pebrede eksempler rundt omkring i diverse storklubber.

Men Chelsea-manager Frank Lampards seddel til sine spillere, der er blevet lækket til pressen, vækker opsigt.

Dame N'Doye jubler sammen med Nicolai Boilesen. Den hjemvendte afrikanske angriber har haft stor succes i FCK - og han scorer stadig højt, når der skal uddeles bøder. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaens bødekasser: Se hvad tis, prutter og snus koster stjernerne

For selvom spillerne tjener fedt på deres arbejde, er 20000 pund, der svarer til godt og vel 174.000 kroner, nu alligevel en sjat. Selv for en Olivier Giroud, der menes at tjene fire millioner kroner om måneden.

 

Daily Telegraph er kommet i besiddelse af et billede, der viser listen over forseelser, der koster penge. Og selvom de 20.000 pund suverænt er topscorer, så er der også andre ting, der altså koster kassen.

Nederst kan man se, at manager Lampard selv har underskrevet dokumentet, der er indrammet og hænger på væggen, så alle kan orientere sig.

Her kan man læse, at det koster 10.000 pund – svarende til 87.000 kroner – at glemme at indrapportere sygdom eller skade i tide, mens det koster 500 pund – svarende til 4.300 kroner - i minuttet at komme for sent til holdmøder.

Betales bøderne ikke i tide – inden for to uger – bliver de fordoblet! Bum.

Lampard har desuden slået hårdt ned på agenterne, der er forment adgang til træningsanlægget, medmindre de har officielle ærinder der.

- Der er uden tvivl et ansvar hos de rutinerede spillere, at de fremstår som et godt eksempel. De unge spillere ser op til dem og følger dem, forhåbentlig på den rette vej, sagde han så sent som i sidste måned.

De indsamlede midler går til ‘holdaktiviteter og velgørende formål’.

Julia Görges blev omtalt som 'Karlovic med store bryster' af modstanderens træner. Foto: BARBARA GINDL/Ritzau Scanpix Tennis Træner motiverer spiller med upassende bryst-snak

Foto: Alberto PIZZOLI / AFP Italiensk fodbold Mobbet af fans: 'Vis dine bryster'

Dennis Rodman har vundet NBA fem gange - her er han på vej til tv-show med Anna Nicole Smith i 2005. Foto: Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix Anden sport - Tilbød mig 135 millioner for at gøre Madonna gravid

Cristiano Ronaldo har ikke mange personer at stole på - mon ikke kæresten Georgina Rodriguez er en af dem. Foto: Ritzau Scanpix/JUAN MEDINA Italiensk fodbold Ronaldos hårde liv: - Stoler kun på fire personer

Boris Becker, David Beckham og Thomas Bjørn har en ting tilfælles...(Foto: AP) Sport og Spil Stjernernes utrolige dobbeltliv: Fra engle til djævle

Hulk Hogan var den første superstjerne i wrestlingens verden. Her viser han sine imponerende overarme frem til WrestleMania I i 1985. Foto: AP Sport og Spil Husker du wrestling-legenderne: Tragedier, mord og opture

51 kommentarer
Vis kommentarer