Chelsea-danskers far: Andreas har aldrig rørt alkohol

18-årige Andreas Christensen imponerer stort i Chelsea - men succesen er ikke kommet let til forsvarsspilleren - det beretter hans far om

Når man som 18-årig bliver udtaget til truppen i opgøret mellem Chelsea og Manchester City, så har man gjort et eller andet godt i sin karriere.

Danske Andreas Christensen var med på bænken for Premier Leagues tophold, Chelsea, da de mødte mesterskabs-bejlerne fra Manchester City lørdag aften.

Arnesen til Chelsea-dansker: Lær af Højbjerg

Christensen fik ikke spilletid i kampen - men det er stadig en stor bedrift at være udtaget til den stjernespækkede trup til en storkamp som 18-årig.

Men den unge midtstopper har da også ofret meget for at være det sted, han er i karrieren i øjeblikket. Det afslører hans far i et interview.

- Han har altid været fokuseret. Han har aldrig været til en fest på skolen - og jeg tror ikke, han har drukket øl endnu eller noget som helst, udtaler hans far.

Chelsea-dansker roses af Mourinho efter fiasko

- Han var meget bevidst om, at han ikke skulle have en kæreste i Danmark, for hvis han havde en kæreste, ville han savne hende meget, og det ville i sidste ende blive sværere for ham. Så han er meget bevidst om, hvilken vej han vil gå.

Hør resten af interviewet, hvor Andreas Christensens far blandt andet fortæller om, at Chelsea-anfører, John Terry, og Brøndbys bestyrelseformand, Jan Bech Andersen, begge to har en stor betydning i hans liv.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.