Chelsea sikrer belgisk stjerne frem til 2020

Eden Hazard har underskrevet en ny kontrakt, der binder ham til Chelsea i de næste fem et halvt år

Real Madrid var blandt de klubber, som viste interesse for Eden Hazard, men belgieren bliver i Chelsea. (Foto: Rui Vieira/AP)
Real Madrid var blandt de klubber, som viste interesse for Eden Hazard, men belgieren bliver i Chelsea. (Foto: Rui Vieira/AP)

Den belgiske landsholdsprofil Eden Hazard kommer også til at trække i de offensive tråde i Chelsea i de kommende mange år.

Premier Leagues førerhold oplyser torsdag, at Hazard har underskrevet en ny fem et halvt år lang kontrakt, så han er bundet til klubben frem til sommeren 2020.

- Jeg er meget glad for at lave en ny kontrakt med Chelsea. Jeg prøver altid at tilfredsstille tilhængerne med min måde at spille på, og det er rart at vide, at man sætter pris på mit arbejde, siger Eden Hazard til Chelseas hjemmeside.

Premier League Manager lovpriser kampafgørende Eriksen

Belgieren - der blev årets Chelsea-spiller sidste år - har haft en glimrende sæson, hvor han blandt andet har tegnet sig for 13 mål i 36 kampe, og han er en af årsagerne til, at Chelsea har et komfortabelt forspring i toppen af den engelske liga.

I manager José Mourinhos øjne er den 24-årige midtbanespiller en af de bedste offensivspillere i international fodbold.

- Han er allerede en topspiller, og hans udvikling har været fantastisk. Han er stadig ganske ung og kan blive den bedste, siger Mourinho.

Chelseas kom foran, men måtte tage til takke med uafgjort, da Liverpool viste god moral og kom igen i semifinalen i den engelske Capital One Cup. (Foto: AP) Engelsk fodbold Unge kometer stjal fokus i engelsk topmøde

Se hans lækkerier fra Eden Hazard:

0 kommentarer
Vis kommentarer