Chelsea smed point i Southampton

Topholdet følte sig snydt for et straffespark til Cesc Fabregas og fik ikke udnyttet stort overtag i anden halvleg

Eden Hazard fik stemningen til at dykke på St. Marys, da han elegant udlignede (Foto: AP)
Eden Hazard fik stemningen til at dykke på St. Marys, da han elegant udlignede (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

"There's only one Ronald Koeman", sang Southampton fans midt i første halvleg, og den hollandske manager kvitterede med et smil og et par håndklap.

På det tidspunkt var alt da også fryd og gammen på St. Marys, hvor hjemmeholdet havde særdeles godt fat i det gæstende tophold fra Chelsea.

Harmonien havde ikke mindst senegalesiske Sadio Mane sørget for, da han i det 17. minut blev sendt af sted gennem offside-fælden af Dusan Tadic og et par gode berøringer senere køligt kunne udplacere Thibaut Courtois.

I den anden ende var Chelsea-offensiven nok ivrig i tjenesten men ikke særligt effektiv.

Men José Mourinho råder over så store individualister, at alt kan ske på et splitsekund, og kort før pausen trådte to af dem i karakter.

Cesc Fabregas leverede sin 13. assist i 18 kampe (rekord i Premier League), og elegante Eden Hazard skudfintede sig herefter forbi et par modstandere, før han lige så køligt kunne score sit første udebanemål siden januar.

Sangen forstummede noget i anden halvleg, hvor Chelsea satte sig tungt på spillet, og den burde have stilnet helt af efter en lille time, hvor Fabregas blev snydt for et klokkeklart straffespark, men i stedet fik et gult kort for film.

Didier Drogba blev sendt på banen i det sidste kvarter, men heller ikke han kunne få hul på bylden trods en stor chance i slutfasen, hvor Morgan Schneiderlin blev udvist for sit andet gule kort.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+