Chelsea snyder rivaler - henter Barca-stjerne

Ifølge spanske og engelske medier skal Pedro hverken til Manchester United eller Manchester City. I stedet har Chelsea vundet kapløbet om Barcelona-profilen, der ventes at bliver præsenteret meget snart

Pedro bliver meget snart præsenteret som ny Chelsea-spiller. (Foto: AP)
Pedro bliver meget snart præsenteret som ny Chelsea-spiller. (Foto: AP)

Manchester United har i en længere periode været stærkt kædet sammen med Valencias stærke midtstopper Nicolás Otamendi og FC Barcelonas hurtige fløj Pedro Rodriguez.

Men nu ser det ud til, at den engelske storklub bliver sorteper i forbindelse med begge handler.

Argentinske Otamendi er ifølge spanske pressekilder meget tæt på et skifte til Uniteds by-rivaler fra City, og Barcelonas Pedro, som også har været i kontakt med de blå-blusede fra Manchester, har valgt en helt tredje klub.

Se også: Mor afslører: Barcelona-stjerne til England

Den spanske avis Marca meldte sent i i går, at Pedro meget snart bliver ny spiller i Chelsea, og i løbet af i dag er flere katalanske og engelske medier også begyndt at skrive om den snarlige handel.

Manchester United har angiveligt forhandlet med Barcelona i en længere periode. Katalanerne har stået fast ved, at de kun ville sælge den spanske landsholdsspiller for 224 millioner kroner. United har dog kun været villige til at smide 187 millioner efter Pedro.

De to parter er dog ikke nået videre, og nu har Chelsea altså udnyttet stillings-priskrigen mellem United og Barcelona til at hente spilleren selv.

Pedro fløj til London tidligere i dag for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, før han underskriver kontrakten med de engelske mestre.

Se også: Præsenteres denne uge: United meldes enig med Barca-spiller

 

Den 28-årige spiller har ifølge rygterne heller ikke været helt vild med idéen om at have Louis van Gaal som træner, eftersom hollænderen har behandlet hans spanske landsholdskammerater og venner David De Gea og Victor Valdes respektløst.

Pedro har længe været utilfreds med den manglende spilletid i barndomsklubben Barcelona, hvor konkurrenterne Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar er blevet foretrukket.

Den spanske landsholdsspiller viste da også sin utilfredshed med situationen, da Barcelona fik overrakt Super Cup-trofæet i sidste uge i en kamp, hvor Pedro blev matchvinder i den forlængede spilletid.

TV: Gense episoden med en surmulende Pedro herunder

41 kommentarer
Vis kommentarer