Chelsea-stjerne misser City-brag

Chelsea FC må undvære rutinerede John Terry, når holdet i weekenden møder Manchester City i FA Cuppen

John Terry komme ikke på banen mod Manchester City søndag eftermiddag. Den stærke stopper er skadet. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
John Terry komme ikke på banen mod Manchester City søndag eftermiddag. Den stærke stopper er skadet. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Chelsea FC har haft en skidt sæson. På det seneste har der dog været gode momenter fra London-klubben, der under Guus Hiddink har løftet sig. Da London-klubben i midtugen gæstede PSG i Champions League, måtte man dog undvære en af sine helt store profiler. Rutinerede John Terry kæmper nemlig med en fiberskade, som han pådrog sig i 5-1 sejren over Newcastle i Premier League.

John Terry var sidst på ugen tilbage i træning, hvor Chelsea håbede på at få ham klar til søndagens FA Cup-møde med Manchester City. Nu bekræfter manager Guus Hiddink dog, at Terry ikke er med mod City:

'Andreas kunne spille for Chelsea i dag'

- Han kommer ikke til at blive klar til denne weekend. Jeg vurderede ham i morges, hvor han trænede sammen med vores fysioterapeuter. I går testede han det til træning, men der var for mange problemer. John bliver ikke klar til til weekenden, men vi håber, at han bliver klar til næste weekend, siger Guus Hiddink på et pressemøde.

Kampen mellem Chelsea FC og Manchester City er femte runde i FA Cuppen.