Chelsea-stjerne træner alene efter ballade

Diego Costa er blevet spottet alene på træningsbanen i Chelsea efter kontroverser med træner Antonio Conte

Der er ugler i mosen for Costa i Chelsea-lejren. Foto: AP
Der er ugler i mosen for Costa i Chelsea-lejren. Foto: AP

Der var ensomt til træningen for Diego Costa, som mandag blev set alene på træningsbanen i Chelsea.

Den ensomme trænings-session kommer efter, at der angiveligt skulle have været uenigheder mellem Diego Costa og Chealseas manager, Antonio Conte. En fejde, som skyldes Costas fysiske tilstand. 

Det er efter fodboldstjernens overbevisning, at han lider af en skade i lænden ovenpå en række skader i sit baglår. Men der er uenighed mellem Costa og Conte om, hvor stort omfanget af skaden er.

Fysioterapeuterne i Chelsea har sagt, at skaden ikke er alvorlig, og det har ifølge DailyMail ledt til en uoverensstemmelse mellem klubben og fodboldspilleren. Den kontrovers kan være årsagen til, at den spanske angriber, som har scoret 14 mål i Premiere League, var på træningsbanen uden sin holdkammerater mandag.

Træningen fandt sted i Chelseas hovedkvarter i silende regn med kun en af klubbens trænere. Her skubbede han sit eget udstyr rundt og skød på måls. Costa sad også over ved weekendens opgør mod Leicester, på trods af sine gode præstationer i klubben.

Men Costa er begyndt at udvikle et problem-mønster, da han også for nylig var oppe at slås med fitnesstræneren, og blev smidt væk fra træningsanlægget, efter træner Antonio Conte måtte blande sig.

Artiklen fortsætter under billedet:

Chelseas manager Antonio Conte nægter at kende noget til et skænderi med Costa. Foto: AP
Chelseas manager Antonio Conte nægter at kende noget til et skænderi med Costa. Foto: AP

Kinesisk karambolage
Den kinesiske liga har vist interesse for den brasiliansk fødte angriber, som skulle være blevet tilbudt en årsløn på 35 millioner pund - svarende til 298 millioner kroner. Costas agent, Jose Mendes, har ifølge Mirror efter sigende været til møde med den kinesiske klub Tianjin Quanjian.

Det ser også ud til at det bliver sværere for europæiske  fodboldspillerne at komme til østen efter der er blevet sat regler for, hvor mange udenlandske stjerner som må spille i de kinesiske klubber. 

Ejer Roman Abramovich sår også tvivl omkring østen. Noget, som Conte bakker op. 

- Penge er ikke alt. Når man spiller for så godt et hold som Chelsea, må du være glad, siger Conte til britiske Mirror, som nægter at kende til nogen kontrovers med Costa.

Conte afviser også overfor BBC, at han kender til et eventuelt klubskifte for Costa, hvis kontrakt med Chelsea løber til 2020. Han spiller også på det spanske landshold, efter han fik spansk statsborgerskab i 2013.

Diego med store armbevægelser under en kamp mod Crystal Palace i London. Foto: AP
Diego med store armbevægelser under en kamp mod Crystal Palace i London. Foto: AP

Fans vil beholde ham
Rygterne om et transfer har spredt sig, og det får Chelseas fans udtryk for, at de gerne vil beholde den iltre spiller på holdet.

Come on Chelsea!!!

Et billede slået op af Diego Costa (@diego.costa) den

.

Dimitri Payet er klar til at 'fake' en skade for at presse sin klub, West Ham. Arkivfoto: Marc Aspland Westham - 14. jan. 2017 - kl. 10:54 Desperat stjerne VIL væk: Nu går han til ekstremerne
Se også: Bayern München og Arjen Robben forlænger ægteskabet
Se også: Det så du ikke på tv: Her stopper dommer rasende Mourinho og Klopp
Temperamenterne kommer i kog, når Liverpool og Manchester United mødes. Foto: AP/Jon Super Sport og Spil United vs. Liverpool: Mere kompliceret end had

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere