Chelsea-talent anholdt for sex-overgreb

Canadisk politi har anholdt to brasilianske fodbold-talenter in absentia på grund af mistanke om seksuelle overgreb

Lukas Piazon har fået en voldtægtsanklage på halsen. (Foto: AP)
Lukas Piazon har fået en voldtægtsanklage på halsen. (Foto: AP)

Det er ikke tit, at Lucas Piazon har tiltvunget sig adgang til overskrifterne, siden han forlod Brasilien og skrev under med Chelsea i 2012.

Faktisk er det kun blevet til en officiel optræden, mens tiden er blevet brugt på lejeaftaler i Malaga, Vitesse Arnhem, Eintracht Frankfurt og aktuelt Reading.

Han har dog holdt sig inde i varmen på det brasilianske U23-landshold, der i sommer hentede bronze ved de pan-amerikanske mesterskaber i Canada.

Se også: Chelsea anklaget for at presse hold til nederlag

Men måske var Piazon helst den tur foruden, for den risikerer at spænde ben for den karriere, som stadig venter på at komme rigtigt i gang. 

Ifølge CTV News har canadisk politi nemlig begæret Piazon og landsholdskammeraten Andrey da Silva Venture arresteret in absentia, fordi de er mistænkt for at have begået seksuelle overgreb mod en 20-årig kvinde under opholdet i Canada.

Kvinden skal angiveligt have mødt de to unge brasilianere på en natklub i Toronto, hvorefter fodboldspillerne fulgtes med kvinden til hendes lejlighed.

Se også: Præsenteret i går - udlejet i dag

Ifølge hendes forklaring faldt hun i søvn, mens mændene stadig var i lejligheden, og det var mens hun sov, at de forgreb sig på hende. Da hun vågnede, forlod mændene lejligheden.

Det vides endnu ikke, hvordan de to fodboldspillere forholder sig til anklagerne.

  Det kan godt være, at Jose Mourinho er et løstgående missil for tiden - som her, hvor han bliver bortvist fra bænken - men han bliver meget bekostelig at fyre, hvis det er det, Chelsea-ledelsen tænker på. (Foto: PA) Premier League - 29. okt. 2015 - kl. 13:05 Ekstremt dyr: Så meget koster en Mourinho-fyring