Chelsea-træner optimist: Tror stadig på top-4

Trods pointtab mod West Bromwich har Guus Hiddink stadig øjnene rettet mod en Champions League-plads

Guus Hiddink har overtaget managerposten i Chelsea efter fyrede José Mourinho, men det skrantende mesterhold er stadig ikke velkørende.

Onsdag aften lignede det længe en tiltrængt sejr på hjemmebane mod West Bromwich i Premier League, men kort før tid udlignede udeholdet til 2-2.

Chelsea hænger stadig fast i nederste halvdel af rækken, og der er hele 12 point op til den fjerdeplads, som er yderste mandat til en Champions League-billet.

Den vil Hiddink fortsat jagte, selv om han erkender, at det bliver svært.

- Så længe det er matematisk muligt at nå fjerdepladsen og komme i Champions League, så vil vi gå efter det, siger den hollandske manager efter kampen ifølge Reuters.

- Men så er vi nødt til at vinde alle hjemmekampene som minimum, tilføjer han.

Gensyn med PSG
Chelsea er fortsat med i FA Cuppen, som også kan give adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Men det vil i så fald kun være i Europa League, at Chelsea vil figurere.

Fjerdepladsen i Premier League giver adgang til Champions League-kvalifikationen, mens de tre bedste hold i England kommer direkte i Europas mest prestigefyldte klubturnering.

En sidste vej til Champions League-fodbold for Chelsea i næste sæson er at vinde dette års udgave af mesterholdenes turnering.

Skal det ske, skal holdet dog løfte niveauet, men man er dog klar til forårets 1/8-finaler. Her møder Chelsea franske Paris Saint-Germain, som slog London-holdet ud i sidste års udgave af turneringen.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere