Chelsea vil have Andreas Christensen tilbage

Dette transfervindue bliver afgørende for, hvordan Andreas Christensens situation i Chelsea bliver

'AC' skal, som det ser ud nu, tilbage til Chelsea til sommer. Foto: All Over Press
'AC' skal, som det ser ud nu, tilbage til Chelsea til sommer. Foto: All Over Press

Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen har haft halvandet gode år i den tyske klub Borussia Mönchengladbach, men om et halvt år er det tilbage til Chelsea efter to års udleje til den tyske klub.

Her skal Andreas Christensen kæmpe om spilletid i en klub, der lige nu er på vej mod det engelske mesterskab.

Og selv om Gladbach med sportsdirektør Max Eberl i spidsen længe har ønsket at købe landsholdsspilleren fri af Chelsea, har det ikke været muligt, for Chelsea ønsker Andreas Christensen retur.

Og Andreas Christensen vil også gerne tilbage til Chelsea under de rette omstændigheder, fortæller hans far og rådgiver.

- Som det er lige nu, er han i Chelsea igen til sommer. Det er vigtigt for Andreas, at han spiller. Han skal ikke tilbage til Chelsea og sidde på bænken. Det er det her transfervindue, der afgør, hvordan Andreas' situation bliver til sommer. Hvis Chelsea køber ti midtstoppere, kan det godt være, at vi skal gøre noget andet. Men lad os nu se, for Chelsea vil ikke af med Andreas, siger Sten Christensen til BT.

Andreas Christensen var i sidste sæson med til at sikre Borussia Mönchengladbach fjerdepladsen i Bundesligaen. En position, som gav Champions League-deltagelse. I denne sæson ligger klubben blot nummer 14 i Bundesligaen.

Se også: Fransk medie: FCK forhandler om landsholdsspiller

Christian Keller fik sin aftale i Randers FC ophøvet i sommer, hvor efter han skiftede til Viborg. Foto: Ernst van Norde Viborg - 10. jan. 2017 - kl. 22:30 Kone-Keller siger farvel: Fortryder intet

Se også: Terrorfrygt i Superliga-klub: Nu skal spillerne til samtale

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere