Afslører hjertevarm historie: Jeg var i chok, da jeg så ham

Fodboldstjernen David Luiz er rørt over den lille dreng, der for fem år siden tiljublede ham i særlig grad nu er blevet stor og gentager hyldesten

Fodboldspillere fremstilles tit som pengegriske individer, der kun har blik for egen karriere og indtjeningsmuligheder. Chelsea-spilleren David Luiz har da også tjent godt i sin karriere, men det forhindrer ham ikke i at have blik for sine medmennesker.

På Instagram har den 29-årige brasilianske forsvarsspiller, der spillede 81 kampe for Chelsea fra 2011 til 2014 og nu er tilbage i klubben, postet et foto og medfølgende historie, der viser, at han har hjertet på rette sted og er blød som smør indeni.

Billedet viser David Luiz, der overrækker sin kamptrøje til en teenagedreng efter 4-2-sejren mod Leicester, tidligere på ugen.

- Stærkt comeback, men jeg ønsker i særlig grad at sige tak til denne lille dreng på billedet. Da jeg for fem år siden så ham for første gang, der løb han fra stadion til mit hotel for at sige hej, skriver Luiz på Instagram.

- Han var altid så respektfuld over for mig, og mange gange så ville han bare sige 'tillykke med kampen og god aften'. Så sidste uge efter kampen mod Liverpool var jeg totalt i chok, da jeg kom til hotellet og så en løbende fyr skrige mit navn og bede mig om at vente, skriver Luiz.

- Og da jeg så den tidligere så lille dreng nu være stor og gøre det samme bare for at sige til mig, at 'vi støtter dig og holdet, god aften David', så sagde jeg tak til Gud for at give mig dette job og de muligheder for at møde folk som denne lille dreng, der nu er en stor dreng, skriver Luiz.

- Så i Leicester var den smukke handling ikke, at jeg gav ham trøjen. Den smukke handling var fra ham, fordi han støtter os som altid. Sand blå. Tak bror. Gud velsigne dig og din familie, skriver Luiz.

David Luiz er blandt de spillere i Chelsea, der tjener flest penge. Lidt mere end en million kroner tikker hver uge ind på brasilianerens konto.

David Luiiz viste også i Paris SG tegn på choktilstand. Foto: AP
David Luiiz viste også i Paris SG tegn på choktilstand. Foto: AP

David Luiz havde lidt mindre hår, da han første gang optrådte i Chelsea-trøjen tilbage i 2011. Foto: AP
David Luiz havde lidt mindre hår, da han første gang optrådte i Chelsea-trøjen tilbage i 2011. Foto: AP

Husker I, da David Luiz var fræk og fjernede dommerens skum:

Cesc Fàbregas skulle blot bruge to minutter på at vende kampen på hovedet og sikre sit hold sejren på 4-2 mod Leicester på King Power Stadium i tredje runde af EFL Cuppen.  Foto: AP/Nick Potts Engelsk fodbold Chelsea-skarpskytte til journalister: Stop jeres vrøvl!

Premier League Legende sviner hjemvendt Chelsea-stjerne efter dum besked

Champions League TV: Her skriver utrolige Luiz Champions League-historie

Viktor Fischer er et af de teenage-talenter, der for tre år siden blev nænvt som en af de mest lovende i fodboldverdenen. Foto: AP/Peter Dejong Sport Fischer havnede i Premier League - sådan er det gået de andre stortalenter

Belgiske Michy Batshuayi kan en del. Også slå saltomortaler. Han er ny Chelsea-spiller og bliver et spændende bekendtskab. Foto: AP Sport Endelig i gang igen! Ti nye Premier League-stjerner du skal glæde dig til

3 kommentarer
Vis kommentarer