Mandagens rygter: Okore til Juventus

Mario Balotelli har flere gange været rygtet til AC Milan, og nu har rygtet fået nyt liv - og Okore er også på vej til Italien

(Foto: Jesper Mortensen)
(Foto: Jesper Mortensen)

Jorés Okore skal så småt til at starte på italiensk for begyndere. I italiensk presse kædes den bomstærke FC Nordsjælland-forsvarer nemlig sammen med Champions League-modstanderne fra Juventus.

Manchester City og AC Milan er begyndt at tale sammen omkring Mario Balotelli, men klubberne er endnu ikke nået til at forhandle et overgangsbeløb på plads. Den 22-årige kontroversiele angriber kan slet ikke få det til at fungere i Manchester City, hvor han er mere kendt for sine vanvittige påfund end sine fodboldevner. Balotelli er stor fan af AC Milan, og måske dét kan få ham til at falde lidt til ro.

Florent Malouda er langt fra en startplads i Chelsea, så nu vil Harry Redknapp tilbyde ham muligheden i Queens Park Rangers. 32-årige Malouda har været med til at vinde Champions League, Premier League og pokaltitler i Chelsea, men bundholdet fra Loftus Road kan give Malouda noget, som Chelsea ikke kan - spilletid.

Steven Gerrard er overbevist om, at Luis Suarez vil være fortid i Liverpool, hvis ikke klubben kan slutte i top fire og tilbyde Champions League-fodbold næste år. Guardiola og Bayern München er angiveligt mere end bare interesserede i at tilknytte angriberen fra Uruguay, og den mulighed kan vise sig for stor for Suarez til at afslå.

I Swansea har 25-årige Jonathan de Guzman fået det så godt, at han gerne vil spille permanent under Michael Laudrup. Swansea har lejet hollænderen for hele sæsonen i Villareal, men de Guzman vil meget gerne gøre skiftet permanent og håber, at de to klubber kan blive enige om en pris.

Newcastle har problemer med at få bolden i kassen efter salget af Demba Ba til Chelsea. Nu kigger manager Alan Pardew mod Frankring, nærmere bestemt Bordeaux. Den 26-årige YoanGouffran skal være redningen, så længe han altså kan holde styr på sin alergi over for ... græs!

AGF's målfarlige islænding Aaron Johansson skal ikke til polske Lech Poznan i denne omgang.

- Jeg har intet hørt om interesse fra den polske klub, siger hans agent Magnus Agnar Magnusson til bold.dk.

Der er heller ikke noget, der tyder på, at FCK-floppet Pape Pate Diouf finder nye græsgange i januar.

- Han træner godt og så må vi se, hvad der sker fremover. Der er ingen umiddelbare planer om, at han skal væk fra FC København i dette transfervindue, siger agent Jim Solbakken til bold.dk.

Ifølge Liverpool Echo kan Daniel Agger snart få en ny holdkammerat i Liverpool i form af Philippe Coutinho. Brasilianeren er langt fra fast mand hos Inter, og ifølge avisen er Brendan Rodgers klar til at forhøje det bud på 45 mio. kroner, som Milano-klubben allerede har afvist.

Se også:

Se også: Zaha tæt på Manchester United

0 kommentarer
Vis kommentarer