Chelsea-ejer knækker: Aftale med Mourinho

'The Special One' kan være tilbage på Stamford Bridge efter sommerpausen

José Mourinho (Foto:AP)
José Mourinho (Foto:AP)

José Mourinho ser ud til at have den næste ydmygelse af Rafa Benitez på sigtekornet.

For 'The Special One' er ifølge flere engelske medier allerede nu linet op som ny Chelsea-manager efter sommerpausen. Dermed er der linet op til en sofistikeret hævn over den nuværende Chelsea-manager, Rafa Benitez, som José Mourinho aldrig har forsømt en mulighed for at lange ud efter.

José Mourinho var i aftes på plads på Stamford Bridge til testkampen Rusland-Brasilien. Og tro mod Mourinhos stil, så er der som regel en tanke bag enhver handling.

Læs mere:

Se også: Så kort tid holder Chelsea-managerne

I forbindelse med kampen mødtes José Mourinho med Chelseas stenrige ejer, Roman Abramovich, og blev enig om en tre-årig aftale fra sommerpausen. Noget af en ko-vending fra Roman Abramovich, der ret stormfuldt skilte sig af med José Mourinho september 2007.

Aftalen beskrives som en skitse og er som sådan ikke bindende. Det menes, at José Mourinho har en tilsvarende aftale med Paris Saint-Germain.

Læs også:

Se også: Ferguson om Mourinho: Han kan træne alle klubber

José Mourinho har stadig muligheden for at vinde Champions League med Real Madrid denne sæson, og det betyder, at den portugisiske manager kan blive den første til at vinde verdens største klub-trofæ med tre forskellige klubber... eneste sted det kiksede var paradoksalt nok sidst, at han var i Chelsea.

I går annoncerede træneren Rui Sa Lemos, der arbejdede med Mourinho i Porto, på Twitter at aftalen med Chelsea var på plads. I dag påstår han, at hans konto var blevet hacket og han ikke kender til Mourinhos fremtidsplaner.

1 af 2 José Mourinho, der er blevet noget mere gråhåret siden dette foto blev taget, er linet up til at afløse Rafa Benitez (th) som Chelsea-manager (Foto: AP)
2 af 2 José Mourinho (Foto:AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere