Mourinho vil klage over bøde

José Mourinho er tilsyneladende så sur over, at han har fået en bøde for at gå ind på banen mod Aston Villa, at han vil appellere

José Mourinho nede ved hjørneflaget efter Chelseas 2-0 scoring mod PSG (Foto: AP)
José Mourinho nede ved hjørneflaget efter Chelseas 2-0 scoring mod PSG (Foto: AP)

Chelsea-manager José Mourinho fik i går en bøde 8.000 pund for at gå ind på banen under Chelseas kamp mod Aston Villa den 15. marts. I følge Sky Sports er portugiseren ikke tilfreds med FA's begrundelser for bøden, og han venter derfor nu på at modtage den skriftlige redegørelse. Mourinho har dog angiveligt allerede besluttet sig for at appellere bøden.

José Mourinho bad om en personlig høring efter episoden. Den fandt sted onsdag, men det ændrede ikke det engelske fodboldforbunds syn på sagen, og Mourinho blev tildelt bøden.

Mourinho gik ind på banen for at tale med Chris Foy i overtiden af opgøret. Det gjorde han, efter Foy havde udvist midtbanespilleren Ramires, og Foy så ikke anden mulighed end også at bortvise Mourinho for hans indtrængen på banen.

José Mourinho har én gang tidligere i sæsonen været i klammeri med reglerne for god opførsel på sidelinjen. Han blev bortvist under Chelseas kamp mod Cardiff tilbage i oktober. Dengang accepterede han sin bøde.

Måske kan José Mourinho sågar se frem til endnu en disciplinærsag. Efter Demba Bas scoring mod Paris SG i Champions League tirsdag aften løb Mourinho ned til hjørneflaget for at give sine spillere instrukser til de døende minutter af kampen.

Se den vilde sprint herunder
Se Mourinhos vilde sprint efter forløsende Chelsea-mål

0 kommentarer
Vis kommentarer