Chelsea vil leje rugby-stadion

Chelsea overvejer muligheden for at leje sig ind på et rugby-stadion, når Stamford Bridge skal udbygges

Roman Abramovich vil leje sig ind på Twickenham Stadium, hvor der normalt spilles rugby (Foto: AP)
Roman Abramovich vil leje sig ind på Twickenham Stadium, hvor der normalt spilles rugby (Foto: AP)

Roman Abramovich har fortsat store ambitioner med Chelsea og planlægger derfor at udvide Stamford Bridge, så man i fremtiden kan sælge 60.000 billetter, når Premier Leagues tophold spiller hjemmekampe.

Det betyder sandsynligvis, at man må spille en sæson på fremmed græs, mens ombygningerne finder sted.

Et realistisk bud på midlertidig hjemmebane kan lidt overraskende være Twickenham Stadium i den sydvestlige del af London, der er hjemsted for det britiske rugbyforbund, Rugby Football Union.

Se også: Chelsea-hit døjer med gammel skade

Det afslører forbundet over for Sunday Times.

- Vi bliver ofte kontaktet af forskellige organisationer inden og uden for sportens verden i forhold til muligheder for at bruge det, vi selv mener, er et verdensklasse-stadion.

- Vi har fået en forespørgsel fra Chelsea FC, men vi har endnu ikke haft nogen nærmere forhandlinger, lyder meldingen fra Rugby Football Union (RFU).

Forbundet tilføjer, at faktorer som trafikale udfordringer og slitage på banen bliver overvejet nøje, når forskellige forespørgsler skal vurderes.

Se også: Arsenal-boss undrer sig over Lampard

11 kilometer til Stamford Bridge
Twickenham har plads til 82.000 tilskuere og er dermed det næststørste stadion i England efter Wembley. Det er flere gange blevet brugt til koncerter, men der har endnu aldrig været spillet en fodboldkamp.

Afstanden til Chelseas nuværende stadtion, Stamford Bridge, er godt 11 kilometer, og det vil nok være en rejse, der er til at overskue for de fleste af Chelseas fans.

Der skal afholdes VM i rugby på Twickenham i september og oktober næste år, så Chelsea er nødt til at vente til sæson 2016-2017, hvis de skal bruge et midlertidigt stadion i en hel sæson.

Chelsea drømte egentlig om at bygge et spritnyt stadion, men som situationen ser ud nu, bliver der tale om en udvidelse af Stamford Bridge, hvor der i dag er plads til godt 42.000 tilskuere.

Se også: Lampard efter mål: Den var svær

0 kommentarer
Vis kommentarer