Det sagde Mourinho: 'Du er så fucking blød'

Daily Mail kan afsløre, hvad Chelsea-manageren blandt andet fornærmede dommer Moss med - nu risikerer portugiseren stadionforbud, og fyresedlen kan komme allerede lørdag

Jose Mourinho og Chelsea er i en historisk krise. 'The Special One' er tæt på en fyring, vurderer britiske medier. Men hvad er der galt i den britiske mesterklub? Vi spørger vores fodboldanalytiker Gisle Thorsen.

José Mourinho er ellers ALDRIG enig med Arsene Wenger. Men på en tumultarisk lørdag på Upton Park indtraf sensationen så, da den spruttende arrige portugiser i pausen overfusede dommer Jon Moss i en forholdsvis lang og voldsom enetale med talrige indlagte fornærmelser, hvor han Daily Mail blandt andet brølede:

- Arsene Wenger havde ret – du er fucking soft!

Efterfølgende tiltvang han sig adgang til dommerens omklædningsrum og nægtede at forlade det, men Chelsea-manageren blev ført borg og  fuldstændig forståeligt henvist til tilskuerrækkerne i West Hams VIP-afsnit.

Her måtte Mourinho så lide den tort oven i den spillemæssige og  personlige ydmygelse at overvære, hvordan hjemmeholdets jakke-klædte pinger kunne juble over Andy Carrolls sejrsmål 11 minutter før tid.

Se også: Bekræftet: FA sigter Mourinho endnu en gang

Konsekvenserne for den hidsige Chelsea-manager kan blive voldsomme efter det dramatiske London-derby. Fodboldforbundet holdt mandag aften møde efter at have læst Jon Moss’ rapport, og det turde ligge uden for enhver tvivl, at den iltre og ofte straffede Mourinho står til en karantæne af en vis varighed og rimeligvis også et forbud mod overhovedet at komme på stadions i en periode.

Dermed kan han  ikke stå i spidsen for Chelsea, der lørdag hjemme tager mod Liverpool i en kamp, som ifølge Daily Mail og andre velinformerede britiske medier kan blive Mourinhos sidste i front for klubben. Roman Abramovich kan bare ikke leve med et nederlag i det opgør.

José Mourinho kan altså få losset ud af Chelsea, mens han sidder mast fast i et adgangsforbud.

Daily Mail spekulerer i den mulighed, at FA’s disciplinærudvalg ud over karantæne, stadionforbud og en for almindelige mennesker klækkelig bøde også overvejer den mulighed at tvinge José Mourinho til at gennemføre et ’anger management’ kurus.

Det ku’ være sjovt at se Mourinhos ansigtsudtryk i det øjeblik, han i givet fald får dén besked…

Se også: West Ham-manager føler med udvist Mourinho

Chelsea-manageren har allerede én sag kørende efter nederlaget til Southampton på hjemmebane i starten af oktober, hvor Mourinho blev idømt en bøde på 50.000 pund og en dags stadionforbud. Portugiseren har appelleret dommen, og det forventes, der falder en afgørelse inden Liverpool-braget.

Men nu kommer den nye og endnu alvorligere sag oveni. José Mourinho har indtil torsdag aften kl. 18 britisk tid til at komme med sin partforklaring.

Et stadion-forbud indebærer, at manageren på en kampdag på intet tidspunkt må komme på det stadion, hvor hans hold spiller. Manageren må heller på kampdagen være i kontakt med sine spillere eller trænerstaben.

En sådan dom burde vel udelukke, at José Mourinho kan gentage sit vaskekurvs-trick fra Champions League-opgøret mod Bayern München, hvor han blev smuglet ind i omklædningsrummet efter at være kaldt ’en fjende af fodbold’ af selveste UEFA.

José Mourinho var til stede på Chelseas anlæg i går og kørte hjem ved frokosttid i selskab med sin søn José Junior. Chelsea møder i aften Stoke i Capitol One Cup.

Se også: Fyringstruet Mourinho smidt ud i gigantisk Chelsea-nedtur

Det kan blive José Mourinhos sidste kamp i spidsen for Chelsea, for efter de seneste ugers mere og mere vanvittige opførsel kan FA næppe nøjes med at udstikke bøder til en mand, der alene i Chelsea høster ca. 10 mio. pund om året!

Ifølge Daily Mirror spekulerer man langt inde i klubben på, om Mourinho – når han overhovedet kan være på stadion – er manden, der kan løse den spillemæssige krise og drive klubben fremad i såvel liga som Champions League.

Portugiseren er i evig krig med autoriteter som FA, men han har nok engang skaffet sig en virkelig tabersag på halsen, efter som dommer Jon Moss’ assister bekræfter opmandens beskrivelse af situationen i sin rapport.

Ifølge Daily Mail skyldes Mourinhos hentydninger til Arsene Wenger i hans overfusen af Jon Moss, at Arsenal-manageren i 2014 på Stamford Bridge gav Moss en general-skideballe. Moss var fjerdedommer i kampen, men der skete efterfølgende ikke Wenger noget som helst.

José Mourinho har altid hævdet, at hvis HAN havde gjort noget tilsvarende, var straffen faldet prompte.

Det skal nok vise sig, at han får ret i lige præcis den påstand – nu…

Se også: 'Mourinho beder om fyring'

8 kommentarer
Vis kommentarer