Efter sammenstød: Diego Costa er provokerende

Fernandinho tørnede sammen med Diego Costa i pausen i den forgangne Premier League-runde, og stikker nu til spanieren

Diego Costa prøver ifølge Fernandiho altid at provokere sine modstandere (Foto: AP)
Diego Costa prøver ifølge Fernandiho altid at provokere sine modstandere (Foto: AP)

Det lignede ydmygelse af mestrene, da Chelsea tabte med knusende 3-0 ude til Manchester City i Premier League. Frustrationerne var da også mange hos Chelsea-mandskabet, hvor især en spiller kom i uheldigt fokus. I pausen bragede Diego Costa nemlig sammen med City-profilen Fernandinho i en situation, hvor flere holdkammerater måtte gå imellem.

Efter kampen fortsatte krigen mellem de to parter. En del af konflikten findes i, at Fernandinho i et tidligere opgør skadede Diego Costa, hvilket spanieren fortsat er rasende over. Dette er dog en del af spillet, og Costa skal komme videre. Det mener Fernandinho, der nu på ny stikker til sin modstander fra Stamford Bridge:

- Det var et uheld, og sådan er spillet. Sådan nogle ting sker i fodboldens verden. Diego Costa prøver altid at provokere sine modstandere. Jeg tog det dog roligt, og forsøgte at spille mit spil. Jeg havde ikke lyst til at slås eller have nogen konfrontation med ham, og jeg forsøgte blot at hjælpe mit hold så godt, som jeg kunne. Manageren har sat dette hold godt op, og selvom der er lang vej til titlen, ser vi meget stærke ud i denne sæson, siger Fernandinho til The Guardian.

Se også: Overtændt PL-angriber! Tæt på to udvisninger på 83 sekunder

Se også: United-manager jubler: Jeg vil kysse ham

Sejren over Chelsea blev grundlagt på scoringer af Sergio Aguero, Vincent Kompany og netop Fernandinho. Med sejren har City nu seks points for to kampe, mens Chelsea kun har et enkelt på kontoen.

Se stort tv-portræt af Diego Costa fra marts:

16 kommentarer
Vis kommentarer