Fantastisk missilmål i sikker Chelsea-sejr

Guus Hiddink og Chelsea vandt ude over Crystal Palace med 3-0 - og er midt i en stime på fire kampe uden nederlag. Holdets brasilianske profil Willian scorede et flot mål til 2-0

Siden José Mourinho blev fyret som Chelsea-manager, har holdet ikke tabt. Det er blevet til fire fodboldkampe uden nederlag - to sejre og to uafgjorte opgør i Premier League.

Søndag endte det med en sikker 3-0-sejr ude over Crystal Palace, og det var den første sejr med Guus Hiddink siddende på trænerbænken i denne sæson.

Hiddink var også ansat som Mourinhos afløser, da Chelsea slog Sunderland med 3-1 i december, men hollænderen overværede opgøret på tribunen, mens assistenten Steve Holland varetog træneransvaret i den kamp.

Se også: Ny Chelsea-manager glad trods pointtab mod oprykkere

Det er derefter blevet til to uafgjorte kampe, siden Hiddink fysisk har styret Chelsea-bænken. Det endte 2-2 hjemme mod Watford og 0-0 ude mod Manchester United i de to kampe.

Søndag viste Chelsea lidt af tidligere tiders klasse, og spillerne udstrålede langt mere energi og gejst end i den seneste tid under Mourinho.

Det gav bonus efter en halv time, da Chelseas stjerneangriber Diego Costa lavede en smart skudfinte og i stedet assisterede Oscar til en nem 1-0-scoring. Herfra stod der Chelsea på det meste.

TV: Uselvisk Costa assisterer flot til 1-0

Efter en times spil fordoblede kantspilleren Willian føringen med et brag af et langskud, inden Costa selv cementerede sejren med målet til 3-0 fra tæt hold.

Med sejren kravler Chelsea forbi Bournemouth og Norwich og op på en placering som nummer 14 med 23 point efter 20 kampe. Crystal Palace er nummer syv med 31 point.

69-årige Hiddink er ansat som midlertidig manager i Chelsea i resten af denne sæson. Han var også midlertidig manager i 2009, hvor han blandt andet vandt FA Cuppen med London-klubben.

TV: Se alle målene fra opgøret her:

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere