Groggy AC udgik med hovedskade: Nu er der godt nyt

Andreas Christensen forventes spilleklar til midtugens brag mod Arsenal

Andreas Christensen kan blive fremtidens James Bond. For det danske stortalent var 'shaken, not stirred', da han blev udskiftet i storsejren over Brighton søndag.

Chelsea-manager Antonio Conte havde efter slutfløjtet travlt med at nedtone alvoren i den hovedskade, der tvang danskeren fra banen.

- For Andreas var der tale om en simpel kvæstelse, sagde Conte til BBC umiddelbart efter kampen, hvor italieneren understregede, at der ikke var tale om en hjernerystelse.

Italieneren - som ikke er nogen ekvilibrist udi det engelske - brugte helt bevidst det engelske udtryk 'contusion' ´- kontusion/kvæstelse - i kontrast til 'concussion' - hjernerystelse.

Den danske forsvarsspiller måtte udgå efter en time af opgøret på Amex Stadium efter et sammenstød med den irske landsholdsspiller Shane Duffy. Danskeren tog sig til baghovedet, da han forlod banen.

De to bankede hovederne sammen i starten af anden halvleg, og danskeren måtte modtage behandling efter episoden, hvor Chelseas læger gav ham grønt lys til at fortsætte.

På det seneste har der været en del debat i England om hjernerystelser, som har efterladt en del spillere med permanent hjerneskade og permanent hovedpine efter afslutningen af karrieren.

Det har øget fokus på klubbernes håndtering af hovedskader, og Antonio Contes reaktion er derfor forudsigelig, da han ikke vil sætte sin lægestab i et dårligt lys.

- Dommeren snakkede også med ham inden udskiftningen, ikke sandt? Spilleren ønskede ikke selv at komme ud, Men når jeg havde en spiller som David Luiz på bænken, så gjorde jeg det. Spilleren vil være klar til næste kamp, lovede Antonio Conte.

Chelsea møder Arsenal i League Cup i midtugen.

Andreas Christensen udgår med grim hovedskade i Chelseas storsejr

Derfor er storklub røget på grotesk angriber-jagt

United-stjerne båret livløs fra banen: Nu er der godt nyt