Annonce:
Annonce:

Hiddink-effekten: 10 kampe uden nederlag

Kampen mellem Watford og Chelsea endte uden mål. Guus Hiddink har nu været i spidsen for holdet i 10 kampe uden nederlag

Hårdt spillet kamp endte 0-0. (Foto: AP)
Hårdt spillet kamp endte 0-0. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Chelsea

10 kampe og ikke en eneste gang er Chelsea gået fra banen som taber. Sådan lyder den hollandske redningsmand Guus Hiddinks statistik i spidsen for de engelske mestre.

Desværre for det stjernespækkede Chelsea-hold er fem ud af otte Premier League-kampe endt uafgjort.

0-0 endte kampen nemlig mod Watford, hvor Chelsea mest skal takke sig selv for, at det ikke lykkedes at tage alle tre point med hjem fra Vicarage Road, da de brændte flere store chancer i de sidste 20 minutter.

Det blev dog aldrig nogen skøn forestilling, men til gengæld var der masse af hårde dueller.

Chelsea til Terry: Vi har ikke opgivet dig endnu

Watford spillede aldeles aggressivt og havde held til at tryne udeholdet med hårdt fysisk spil særligt i første halvleg.

De vandt stort set alle andenbolde i kampens begyndelse, og flere gange kunne de også have bragt sig foran.

Annonce:

Bedste mulighed havde Etienne Capoue efter 27 minutter, da han for en spids vinkel hamrede den lige på Thibaut Courtois.

Men efter et par gode muligheder overtog Chelsea taktstokken, hvor særligt Diego Costa var tæt på at bringe holdet foran inden pauseteen, da han bragte sin store fysik over for to af Watfords forsvarsspillere og efterfølgende sparkede tæt forbi.

Costa i klammeri
Den omdiskuterede Diego Costa nåede at bringe sig i fokus endnu en gang inden pausen. Mens bolden var langt fra brasilianeren og hans oppasser Paredes gik der pludselig et sus gennem publikum.

Paredes lå nemlig på græstæppet og tog sig til hovedet, men på den langsomme gentagelse viste det sig, at Diego Costa rent faktisk ikke havde begået en af sine normale unoder.

Chelsea afviser kæmpebud på Costa

Diskussionen fortsatte mellem Costa og flere af Watford-spillerne, og dommer Kevin Friend følte sig til sidst nødsaget til at give både Costa og Paredes det gule kort

Annonce:

Brændte på frit mål
Chelsea burde dog have bragt sig på vinderkurs i begyndelsen af anden halvleg med kampens på daværende tidspunkt største chance. Diego Costa kom alene igennem i venstre side af feltet og spillede den ind til en helt fri Oscar, hvis inderside sendte bolden få centimeter forbi det tomme mål.

Det høje tempo fortsatte, men forskellen på første halvleg var nu, at det var Chelsea, der dominerede totalt. Holdets defensive jernmand Branislav Ivanovic burde have scoret et kvarter før tid og Watford-keeper Gomez måtte hive en mirakelredning ud af ærmet på Costas hovedstød i de døende minutter.

Med det uafgjorte resultat er Chelsea - på trods af syv Premier League-kampe uden nederlag - stadig placeret i den nederste halvdel af rækken. Watford har 33 point fire mere end gårsdagens modstander.

I den anden Premier League-kamp onsdag aften vandt Everton 3-0 på hjemmebane mod Newcastle, hvilket betyder, at udeholdet stadig er placeret under stregen. Everton derimod ligger lunt i midten af tabellen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: