Annonce:
Annonce:

Kun én ting kan stoppe ustyrlige Chelsea nu

Kun skader og et hyppigt scorende Manchester City-hold kan komme i vejen for et Chelsea-mesterskab, mener Jesper Grønkjær

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Chelsea

Chelsea tog lørdag eftermiddag endnu et kæmpe skridt i den nærmest ustoppelige march mod Premier League-titlen, da Swansea hjemme på Stamford Bridge blev besejret med 3-1.

Dermed vandt Chelsea sin 12. hjemmesejr denne sæson af 13 mulige - og 'The Blues' er 11 point foran Manchester City, der dog har en kamp til gode mod bysbørnene fra United, på andenpladsen i tabellen.

Se alle målene fra Chelseas sejr over Swansea øverst i artiklen

Men kan Antonio Conte og co. fra den blå ende af London allerede lade champagnepropperne springe og begynde at fejre mesterskabet?

Næsten – men dog ikke helt, hvis man spørger Viasats ekspertkommentator Jesper Grønkjær, der selv har tilbragt næsten fire år i Chelsea.

Annonce:

- Meget skal gå galt, hvis ikke denne sæson skal ende med et stensikkert mesterskab til Chelsea. De har nu 11 points forspring, og derudover har man ingen europæiske kampe at koncentrere sig om. Det giver en rolig og konsistent manager som Conte god tid til at finpudse taktikken, og selvfølgelig ro til at restituere truppen, siger Jesper Grønkjær.

Fire spanske scoringer da Chelsea holdt guldkursen

Og netop de manglende europæiske kampe kan vise sig at blive nøglen, hvis Chelsea pludselig render ind i en periode med mange skader.

- Chelsea har ikke den bredeste trup i toppen af Premier League, og derfor er man nok tilfreds med ikke at skulle sprede sig ud over for mange kampe. For det kan blive kritisk, hvis en Diego Costa, Eden Hazard eller N’Golo Kanté får en slem skade. Der er langt ned til de næste folk i hierarkiet i Chelsea, siger Jesper Grønkjær, der reelt kun kan se et mandskab udfordre sin tidligere klub i år:

Annonce:

- Jeg har svært ved at se andre end Manchester City hente Chelsea. Jeg har også svært ved at se City æde 11 point på Chelsea, men Guardiola har fået gang i sin offensiv i Manchester. De leverer mange mål fra mange forskellige positioner, men der er stadig for store spørgsmål ved defensiven i City. Chelsea virker bare stabile over hele linjen, og hvis man undgår skader, så kører Conte mesterskabet sikkert hjem.

Storroser dansk Chelsea-komet: Han bliver en topspiller

Chelsea-stjerne afslører: Manchester United forsøgte at hente mig

Det så du ikke på tv: Unik optagelse afslører managerens slag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: