Mourinho og lægen: FIFA går ind i sagen

FIFA's medicinske komité skal mødes i september, og her vil José Mourinhos raserianfald og senere degradering af sin læge være et af temaerne.

Eva Carneiro bliver nu en sag i FIFA (Foto: AP)
Eva Carneiro bliver nu en sag i FIFA (Foto: AP)

Det fik masser af opmærksomhed, da José Mourinho rasede på sin læge og fysioterapeut i første runde af Premier League. De to løb på banen for at behandle en skadet Eden Hazard, men Mourinho mente ikke, der var grund til at tilse spilleren.

Siden blev de to frataget deres pligter på kampdage og har ikke siden været med på bænken til Chelseas optrædener. Mourinho har modtaget masser af kritik for sine dispositioner, og nu vil sagen blev taget op af FIFAs medicinske komité.

Se også: Kritik af Mourinho: Det skal han ikke bestemme

- Jeg har sat det på dagsordenen for den medicinske komité, som mødes den 11. september i Zürich. Dette er endnu et eksempel på en svær situation for holdlægen, og jeg vil diskutere dette med mine kollegaer og se, om vi skal udsende en udmelding for at hjælpe holdlægerne, siger komitéens formand,Michael D'Hooghe, ifølge Sky Sports.

Chelsea har ikke kommenteret på hændelsen bortset fra en bekræftelse af, at lægen, Eva Carneiro, er blevet frataget sine opgaver på kampdage.

Se Mourinho tale irriteret om lægestaben

Se også: Afslører vilde detaljer om Chelsea-lægens sexliv

5 kommentarer
Vis kommentarer