Mourinho slår fast: Vi må ikke købe i panik

Chelsea har fået en forfærdelig start på sæsonen, men der må ikke købes spillere i panik i transfervinduets afsluttende timer

José Mourinho vil ikke have panikindkøb (Foto: AP)
José Mourinho vil ikke have panikindkøb (Foto: AP)

Det vil være en overdrivelse af de større at konstatere, at Chelsea har fået en fornuftig start i Premier League. Kun fire points er det blevet til i de fire første kampe, og lørdag blev man nedlagt i egen hule, da Crystal Palace sensationelt sejrede med 2-1 på Stamford Bridge. Især offensivt er Chelsea uden bid, og dette kan åbne op for panik før lukketid i transfervinduet.

Dette bør man dog ikke forvente fra Chelsea. I hvert fald ikke hvis det står til manager José Mourinho, der mener, at han har fået de spillere ind, der skal til for at genvinde titlen. Den portugisiske manager ser dog med alvor på den skuffende sæsonstart:

- Jeg håber ikke, at vores nederlag skaber panik omkring transfermarkedet. Jeg bryder mig ikke om, når den slags sker. Jeg gav klubben en rapport over vores plan tilbage den 21. april. Jeg mener ikke, at den 29. eller 30. august er tiden, hvor jeg skal begynde at forlange den ene eller den anden spiller, siger José Mourinho på et pressemøde efter weekendens kamp, men han understreger samtidig:

Se også: Mourinho og lægen: FIFA går ind i sagen

Se også: Kæmpe sensation: Chelsea taber til London-rivaler

- Vi er nødt til at gøre det langt bedre. Det er jeg nødt til, og det samme er mine spillere, udtaler manageren.

Chelsea FC har vundet en enkelt gang i denne sæson, da man efter drama sikrede 3-2 sejr ude over West Bromwich Albion.

Se også: Tidligere Liverpool-profil i sexistisk angreb

Eksperterne om Chelseas sæsonstart:

0 kommentarer
Vis kommentarer