På plads i nat efter deadline: Mestrene køber dyrt ind

Chelsea fik dispensation til at købe efter deadline og betaler 35 millioner pund for Leicesters midtbanespiller Danny Drinkwater

Den engelske midtbanespiller Danny Drinkwater skifter fra Leicester til Premier Leagues forsvarende mesterhold, Chelsea.

Skiftet faldt ifølge Reuters på plads, kort efter at transfervinduet lukkede. Derfor var en dispensation fra Det Engelske Fodboldforbund påkrævet, for at handlen kunne blåstemples.

Den 27-årige Drinkwater var sammen med blandt andre Kasper Schmeichel en af de bærende kræfter, da Leicester chokerede fodboldverdenen ved at vinde mesterskabet i sæsonen 2015/16.

Købsprisen er ikke offentliggjort, men nyhedsbureauet AP nævner et beløb på 35 millioner pund (283 millioner kroner).

I sin nye klub bliver den engelske landsholdsspiller genforenet med N'Golo Kante. Kante skiftede til Chelsea for et år siden efter Leicesters utrolige triumf.

Med indkøbet har Chelsea fået seks nye spillere ind denne sommer.

Tidligere torsdag skrev London-klubben en treårig kontrakt med forsvarsspilleren Davide Zappacosta fra Torino for 23 millioner pund.

Men manager Antonio Conte har ikke fået alle sine ønsker opfyldt.

Problemerne begyndte i juli, da angriberen Romelu Lukaku valgte at skifte Everton ud med Manchester United trods stor interesse fra Chelsea.

Og torsdag tydede alt på, at Chelsea havde sikret sig Ross Barkley. Evertons ejer, Farhad Moshiri, oplyste, at en overgangssum på 35 millioner pund var aftalt, og midtbanespilleren var ankommet til Chelsea for at gennemgå den obligatoriske lægeundersøgelse.

Men af uvisse årsager skiftede han mening om sit skifte.

- Det er en stor overraskelse, men sådan er fodbold, siger Moshiri til Sky Sports.

To andre spillerede glippede det ifølge Reuters også for Chelsea at få fat i.

Alex Oxlade-Chamberlain foretrak at bytte Arsenal ud med Liverpool, mens Swanseas Fernando Llorente fremover bliver holdkammerat med Christian Eriksen i Tottenham.

De engelske mestre fra Chelsea fik dispensation og hentede Danny Drinkwater efter nattens deadline. Foto: AP
De engelske mestre fra Chelsea fik dispensation og hentede Danny Drinkwater efter nattens deadline. Foto: AP
 

Gik du i seng lige lidt over midnat, så havde du stadig ikke fået Drinkwaters skifte med, og der kom også flere andre meget sene transfers.

Crystal Palace fik held med at give Liverpools Mamadou Sakho en fire-årig aftale, mens den mexicanske klub Atlas hentede den tidligere Manchester United-spiller Ravel Morrison i Lazio.

Derudover har Celtic lavet en et-årig lejeaftale med Paris SGs unge angriber Odsonne Edouard, der er kommet i overskud efter PSGs aftale med Kylian Mbappé.

Sent kom det også frem, at Tottenham snupper Swansea-angriberen Fernando Llorente, mens Wilfried Bony nu er tilbage som angriber i Swansea.

Og så fik Juventus sendt den unge angriber Moise Kean på en et-årig lejeaftale hos Verona, mens Inter sendte Gabigol på et-årig leje hos Benfica.

Helt til det sidste var der spænding om Brøndbys Frederik Rønnow, der pludselig var i spil i Crystal Palace, men her endte det ikke med et skifte.

Nedenfor kan du se et overblik over samtlige bekræftede transfers på transfervinduets sidste dag (altså før midnat)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Og her følger også et overblik over sommerens transfervindue i den danske Superliga

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.